Welkom in de wereld van Psychologie

Wil je de mens beter leren kennen en vraag je je af wat we werkelijk denken? Wil je weten waarom we doen wat we doen? Kies dan de top-opleiding Psychologie volgens bachelorstudenten, aan de EUR.

Je maakt kennis met onderwerpen als ons geheugen, omgaan met taal, de psychologie van verslaving, de motivatie en burn-out van medewerkers in organisaties, psychologische tests, angst en relaties. In groepen van maximaal 12 studenten los je psychologische vraagstukken op. De opleiding is toepassingsgericht. Je maakt kennis met de psychologische praktijk in het bedrijfsleven, het onderwijs en de zorg. Een solide basis voor een toekomst als onderzoeker of hulpverlener.

De opleiding is de afgelopen 12 jaar door Elsevier verkozen tot de beste Psychologie opleiding van Nederland. Psychologie in Rotterdam slaagt erin om topkwaliteit te bieden door  kleinschalig en intensief onderwijs. De opleiding scoort hoog op de inhoud, het percentage studenten dat binnen 4 jaar hun diploma behaalt, de docenten, wetenschappelijke vorming, praktijkgerichtheid, studie intensiteit en informatieverstrekking. 

Organisaties kunnen zelf bevlogenheid en prestaties van medewerkers vergroten 


Organisaties kunnen succesvol de bevlogenheid en prestaties van medewerkers vergroten door hierop gerichte trainingen aan te bieden. Dat concludeert arbeids- en organisatie psycholoog Jessica van Wingerden in haar proefschrift. 
 

 

 

 


Erasmus Education Research kennisnetwerk gelanceerd


Het interdisciplinaire instituut Erasmus Education Research (EER) van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR), heeft de website www.erasmuseducationresearch.com gelanceerd.