Pre-master

Arbeids- en Organisatiepsychologie

Arbeids- en Organisatiepsychologie

Wil jij een master in Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam volgen, maar voldoe je niet aan de toelatingseisen? In samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) biedt de Open Universiteit (OU) een pre-master aan waarmee studenten, afhankelijk van hun vooropleiding, kunnen instromen in de master Psychologie aan de EUR.

De pre-master biedt toegang tot de specialisaties Arbeids- en Organisatiepsychologie, Brein en Cognitie, Psychologie van Leren en Presteren, Health Psychology (in het Engels) en Psychology of the Digital Media (in het Engels). Het is niet mogelijk om via de pre-master in te stromen in de mastervarianten Digitalisation in Work and Society, Forensic & Legal Psychology, Klinische Psychologie en Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie. Je zal dan moeten starten met de bachelor Psychologie.

Aanmeldingsprocedure pre-master psychologie bij de Open Universiteit:

Aanmelddeadline: 31 juli 2024. Verzoeken die later dan 31 juli 2024 ingediend worden, nemen we niet in behandeling.

Stap 1: Dien een verzoek tot toelating in bij de toelatingscommissie Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam via onderstaand aanmeldingsformulier.
Let op: Je kunt alleen een aanvraag indienen als je reeds bent afgestudeerd en in het bezit bent van je HBO of WO diploma, digitaal uittreksel van DUO of een afstudeerverklaring van je instelling. Je aanmelding wordt niet in behandeling genomen als je nog niet bent afgestudeerd en/of geen afstudeerverklaring kunt overleggen.

Aanmeldformulier pre-master psychologie

Indien je toelaatbaar bent tot de pre-master geeft de examencommissie een toelatingsbeschikking af. De examencommissie heeft zes weken nodig om een beslissing te nemen over het verzoek tot toelating.

Stap 2: Meld je bij de Open Universiteit aan voor de pre-master psychologie met de toelatingsbeschikking die je van ons hebt ontvangen.

Ga voor meer informatie over toelaatbaarheid, kosten, modules, onderwijsvorm en inschrijving naar de website van de Open Universiteit.

 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen