Bekijk het studieprogramma

Arbeids- en Organisatiepsychologie

Het studieprogramma in het kort

Het curriculum bestaat uit een aantal vakken en elk vak gaat over een specifiek organisatiepsychologisch thema. Alle activiteiten die je gedurende een vak doet (colleges, tutorgroepen, practicum en opdrachten) zijn gerelateerd aan dit thema. In de tweede helft van het jaar kun je een praktijkstage lopen, mocht je dat willen. Daarnaast voer je zelfstandig een empirisch onderzoek uit waarover je een afstudeerscriptie schrijft. Onderaan de pagina zie je het curriculum van de masterspecialisatie Arbeids- en Organisatiepsychologie. Klik op een vaknaam om de beschrijving van het vak te bekijken.

Taal

De onderwijsgroepen en de practicumgroepen zijn in het Engels. Als je bent ingedeeld in een groep met enkel Nederlandse studenten en een Nederlandse docent, dan kan de voertaal Nederlands zijn. De hoorcolleges, studiehandleiding, tentamens en gebruikte literatuur zijn Engelstalig.

Het onderwijsprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan onderstaande informatie (inclusief de informatie in de links) kunnen geen rechten worden ontleend. 

Campus Woudestein

Curriculum

Blok 1

Blok 2

Blok 3

Blok 4

Blok 5-8

Practical Internship (optioneel), Research Proposal en Thesis ( + Internship) / Thesis ( zonder Internship)

32 ECTS

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen