Fiscale Economie (Indirecte Belastingen)
MSc Fiscale Economie

Voorlichting

Geen evenementen gevonden.

Virtual informatie sessie

Wil je meer weten over dit programma? 

Wat zijn de Masterclasses?

Twijfel jij nog over je masterkeuze Fiscale Economie en kun je niet kiezen uit Directe of Indirecte Belastingen? Vind je onderwerpen als omzetbelasting, douane en milieubelasting interessant, maar weet je niet of de Indirecte mastervariant echt iets voor jou is? Of wil je je als bachelor student alvast oriënteren? Dit jaar organiseren Erasmus School of Economics, Erasmus School of Law en de Christiaanse Taxateur wederom de Masterclasses indirecte belastingen!

In de sessies van elk één uur worden actuele en interessante onderwerpen uit de Indirecte Belastingen uitgelicht:

Deze sessies hebben als doel om studenten meer informatie te geven tijdens het maken van de keuze voor de passende mastervariant. Na deze Masterclass heb je een beter beeld bij wat je kunt verwachten van deze master en kun jij dus een betere keuze maken

Dus wil jij graag meer kennis opdoen over de indirecte belastingen? Of weet je eigenlijk al zeker dat je de Indirecte mastervariant wilt gaan volgen en vind je het leuk om er meer over te leren? Grijp dan je kans en volg deze Masterclass! Na de laatste sessie op 29 maart is er de mogelijkheid om een uur lang al jouw vragen te stellen over de Indirecte master.

Aanmelden

De Masterclass staat open voor alle studenten; zowel studenten van de EUR als van andere universiteiten zijn online van harte welkom.