Blended approach of several Philosophy courses

CLI Fellowship van Tim de Mey
Dr. Tim de Mey
Conny Mooldijk-van der Maat

De Community for Learning & Innovation (CLI) geeft docenten van Erasmus University Rotterdam (EUR) de mogelijkheid tot het aanvragen van een fellowship. Met dit fellowship onderzoeken zij onderwijsinnovatie, of voeren zij een onderwijsproject uit.
Op deze pagina lees je meer over het CLI Fellowship van Tim de Mey waarin hij vijf MOOC's ontwikkeld heeft voor het onderwijs in de Theoretische Filosofie.

 • Thought Experiments

  Filosoferen is als het kijken van een film en je afvragen wat er gaat gebeuren, of wat je zelf zou doen in een situatie, of wat echt is en wat slechts schijn. Je bent je er waarschijnlijk niet van bewust, maar aangezien je al weet hoe je films moet kijken en je verbeelding moet gebruiken, ben je goed op weg om een goede filosoof te worden. Het enige wat je nog moet en wilt ontwikkelen is het vermogen om je verbeelding op een filosofische manier te gebruiken, en dat is precies wat je in deze MOOC zult leren. Meer informatie

 • Reality Bites

  Speculatieve metafysica is een uitdaging, maar deze MOOC zal je eetlust ervoor ten goede komen, omdat fundamentele metafysische problemen en opvattingen worden uitgelegd in termen van wat je in uw keuken kunt vinden en wat daarin gebeurt als je kookt en van het eten geniet. Er staan 8 hapjes op het menu. Bon appétit! Meer informatie.

 • The Epistemic Quest for Truth: Introduction to epistemology

  De introductie van internet en sociale media heeft onze informatiepositie drastisch veranderd. We leven in een tijd van 'waarheidsverval': het onderscheid tussen meningen en feiten is vervaagd, meningen hebben meer impact dan feiten en bronnen van feitelijke informatie worden steeds vaker gewantrouwd. Omdat filosofen van waarheid houden, betreuren ze deze tendensen. Maar wat kunnen ze eraan doen? Meer informatie

Universitair Docent
Tim de Mey is universitair docent theoretische filosofie aan de Erasmus School of Philosophy (ESPhil).
Gerelateerde links
Meer CLI Fellowship projecten

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen