Kristel Baele maakt eerste opname in nieuwe studio

Kristel Baele

Na een periode van intensief programmeren, trainen en testen is de nieuwe studio in het Erasmus Education Lab nu echt in gebruik genomen. Kristel Baele, voorzitter van het College van Bestuur, was de eerste die de state-of-the-art mogelijkheden kon ervaren. Zij maakte een nieuwjaarsboodschap voor Chinese wetenschappers en studenten die naar Nederland komen voor een groot evenement. Dit valt samen met het Chinese Nieuwjaar.          

Alles in de studio is razendsnel (IP-based): zowel Studio 2 en 3 waar je geheel zelfstandig een video kunt opnemen, als ook de grote opnamestudio Studio 1. De studio’s hebben ook voorzieningen om onze wetenschappers (live) op publieke of commerciële omroepen te brengen, zowel op radio als tv. Bijvoorbeeld voor een reactie van een EUR-onderzoeker in een nieuwsuitzending of talkshow.

Daarnaast kun je professionele opnames maken om het onderwijs mee te verrijken of vernieuwen, bijvoorbeeld kennisclips, instructiefilmpjes of zelfs een volledige MOOC (massive open online course).

Zelf ook opnames maken in de hypermoderne studio?

Neem contact op met de Helpdesk van het Media Support Centre: (010) 408 1122, helpdeskmsc@eur.nl of check www.eur.nl/lab voor meer informatie.

Meer weten over de Community for Learning & Innovation?

Check www.eur.nl/cli, myeur.nl/cli of Facebook @ErasmusCLI