Loopbaanadvies alumni

Op verzoek van velen kunnen alumni die langer dan een jaar zijn afgestudeerd nog steeds terecht bij de loopbaanadviseur. Na de eerste euforie van een nieuwe baan kan dit gevoel al gauw omslaan in vragen als: is dit het nou, zit ik wel op mijn plek en heb ik wel de goede keuze gemaakt na mijn afstuderen?

Ook kan na enkele jaren werkervaring de uitdaging van een huidige baan afnemen en kun je als alumnus op zoek gaan naar een nieuwe baan. Je moet dan een nieuwe carrièrekeuze maken die niet altijd eenvoudig is.

Daarnaast blijkt dat (jonge) alumni veel tijd aan hun werk besteden en daardoor weinig tijd kunnen en willen besteden aan het zoeken naar de juiste nieuwe baan. Bovendien kunnen zij in hun huidige werkkring veelal niet (openlijk) spreken over hun loopbaanambities.

De loopbaanadviseurs van Erasmus Universiteit Rotterdam helpen je graag met jouw vragen. Tot een jaar na afstuderen kun je loopbaanadvies krijgen. Maak hiervoor een afspraak voor loopbaanadvies of voor een cv/LinkedIn check.

Zolang jouw ERNA-account nog geldig is, kun je je via student.myeur.nl inschrijven voor onze workshops.

Geïnteresseerd? Klik op de button hieronder voor meer info of neem contact op met alumni@eur.nl en we helpen je graag verder.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen