Afspraak voor CV of LinkedIn check

Wil jij feedback op je CV of LinkedIn-profiel? Maak dan een afspraak met een van onze loopbaanadviseurs.

• In 10 minuten bespreek je je huidige CV/LinkedIn profiel en welke verbeteringen je kan doorvoeren.
  • Gebruik onze CV tips om je CV te verbeteren voordat je een gesprek bij de loopbaanadviseurs inplant.
  • Wanneer je zowel je CV als je LinkedIn wilt bespreken, of wanneer je uitgebreider over één van de twee wilt brainstormen, maak je een individuele afspraak.
  • De CV en LinkedIn check zijn beide gratis en toegankelijk voor alle EUR-studenten en alumni tot één jaar na afstuderen.

Hieronder kun je een afspraak inplannen. Wanneer geen enkele datum meer beschikbaar is, zijn alle mogelijkheden tot drie weken vooruit helaas al geboekt.

Let op! Gebruik bij het maken van een afspraak @student.eur.nl.