Afspraak voor CV of LinkedIn check

De campus is op dit moment gesloten, maar onze afspraken gaan gewoon door. We gebruiken hiervoor een online platform om te videobellen. Daarnaast is het ook mogelijk een telefonische afspraak te maken. In je ontvangstbevestiging lees je verdere instructies. Heb je vragen? Mail naar careerservices@eur.nl.
Dorianne van Schaijk & Laura de Reus

Wil jij feedback op je CV of LinkedIn-profiel? Maak dan een afspraak met een van onze loopbaanadviseurs.

• In 10 minuten bespreek je je huidige CV/LinkedIn profiel en welke verbeteringen je kan doorvoeren.
  • Gebruik onze CV tips om je CV te verbeteren voordat je een gesprek bij de loopbaanadviseurs inplant.
  • Wanneer je zowel je CV als je LinkedIn wilt bespreken, of wanneer je uitgebreider over één van de twee wilt brainstormen, maak je een individuele afspraak.
  • De CV en LinkedIn check zijn beide gratis en toegankelijk voor alle EUR-studenten en alumni tot één jaar na afstuderen.

Hieronder kun je een afspraak inplannen. Wanneer geen enkele datum meer beschikbaar is, zijn alle mogelijkheden voor de komende vier weken helaas al geboekt.
Let op! Gebruik bij het maken van een afspraak @student.eur.nl.