Afspraak met een loopbaanadviseur

Je kunt bij de loopbaanadviseurs terecht voor informatie, advies, begeleiding, training of coaching over onderwerpen die te maken hebben met je voorbereiding op de arbeidsmarkt. 

Tijdens je eerste afspraak bespreek je waar je tegen aanloopt. Samen met de loopbaanadviseur bespreek je welke aanpak jou verder kan helpen. Het is mogelijk dat de loopbaanadviseur je adviseert deel te nemen aan één van de workshops van Career Services, je vraagt een aantal vragenlijsten in te vullen of ander huiswerk voor te bereiden voor de volgende afspraak. Kies een datum en tijdslot in de online agenda hieronder om een afspraak te maken met een loopbaanadviseur.

Skype afspraak: Ben je een EUR-student (of alumni) met een loopbaanvraag en niet in de mogelijkheid om voor een afspraak naar de universiteit te komen? Geen probleem, je kan nog steeds een afspraak bij ons boeken, selecteer hieronder de optie 'Skype individual guidance'.

Loopbaanadvies is een gratis dienst van de Erasmus Universiteit Rotterdam voor studenten en alumni tot één jaar na afstuderen.

 

Let op! Gebruik bij het maken van een afspraak @student.eur.nl.