Educatie basisonderwijs

Helaas is ook het Wetenschapsknooppunt genoodzaakt om alle activiteiten tijdelijk te staken als gevolg van het nieuwe coronavirus. 

De EUR volgt de richtlijnen van het RIVM nauwgezet en heeft daarom besloten om alle (les)activiteiten in ieder geval tot en met 6 april af te zeggen. In een later stadium wordt geïnventariseerd of en hoe de geannuleerde activiteiten worden ingehaald of hervat. Voor deze en alle overige informatie betreffende de EUR en eht Coronavirus wordt www.eur.nl/corona zeer regelmatig geüpdatet. 

Leerlingen

Erasmus Junior College
Lessenreeksen voor meer- en hoogbegaafde leerlingen uit de bovenbouw bij u op school, in combinatie met een openingscollege op de universiteit. Het Erasmus Junior College is geschikt voor plusklassen. Bekijk voor een korte impressie het filmpje!

Erasmus Junior College Wetenschapsknooppunt

Erasmus Junior College - Klasje op de EUR
Lessenreeksen voor meer- en hoogbegaafde leerlingen uit de bovenbouw op de Erasmus Universiteit, in combinatie met een openingscollege. Geschikt voor meer- of hoogbegaafde kinderen.

Lessen voor hoogbegaafde leerlingen
Mogelijkheid tot individueel aangepast programma.

E-tivities 
Online lessen voor in de klas.

Workshops  
Een tiental workshops in de thema’s rechten, filosofie, economie, geneeskunde en psychologie, verzorgd op uw eigen locatie door een student-docent van de Erasmus Universiteit. Deze workshops kunnen los of in een oplopende reeks afgenomen worden. 
Tevens kunnen studenten in de klas langskomen om Expeditie Moendoes te spelen. Leerlingen maken, op eigen locatie, in twee uur tijd kennis met de essentie van Wetenschap.

Kindercollege
Een driedelige reeks met een kindercollege op de Erasmus Universiteit.
Bekijk voor meer informatie het filmpje!  

    Kindercollege Wetenschapsknooppunt

    Overige programma's/materialen: