Weekend van de Wetenschap

6 oktober 2024 opent de EUR haar deuren!

Wetenschapsfestival

Altijd al eens in de huid van een wetenschapper willen kruipen? Dat kan! 

Ontmoet echte wetenschappers of doe zelf proefjes! Ontdek met je echte wetenschappersspeurneus de campus in de EUR-speurtocht. 

Tussen 11.00 en 16.00uur opent de EUR op campus Woudestein aan de Burg.Oudlaan haar deuren en ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Meld je nu aan via de button bovenaan de pagina. 

groepje kinderen op de campus
HTfotografie (Trudie Huijgen)
Kinderen plakken post-its in workshop

Weekend van de Wetenschap

Weekend van de Wetenschap is hét gratis wetenschapsfestival voor iedereen van 8 tot 88 jaar! Techbedrijven, universiteiten en musea openen elk jaar hun deuren speciaal voor jou. In 2024 is het Weekend van de Wetenschap op 5 en 6 oktober. De EUR opent haar deuren alleen op 6 oktober. 
Het festival vindt plaats op campus Woudestein aan de Burgemeester Oudlaan 50. 

Bezoek verschillende stands en verzamel stempels voor jouw echte EUR-certificaat. Omdat we graag willen weten hoeveel bezoekers we kunnen verwachten willen we je vragen het aanmeldformulier in te vullen; zo blijf je meteen op de hoogte van het laatste nieuws over deze dag! 

 

 

Wat kun je zoal doen op het EUR-wetenschapsfestival? 

Op dit moment zijn wij druk bezig met het vormgeven van het programma van 2024. We vullen het aanbod hieronder steeds aan.

Hou deze pagina dus in de gaten voor de laatste nieuwtjes! 

Wil jij ook naar dit Wetenschapsfestival, maar is er geen volwassene die met jou mee kan op dit avontuur? 

Wij kunnen kinderen koppelen aan een "buddy". Deze buddy kan kinderen die niet met ouders/begeleiders naar de EUR kunnen komen begeleiden op de campus. 

Onze buddy's zullen dan een klein groepje kinderen onder hun hoede nemen.

Heb jij je aangemeld voor het Weekend van de Wetenschap maar kun je onverhoopt toch niet komen? Dan vinden wij het erg fijn als je je afmeldt. 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen