Samenwerken met de EUR
Onderzoek en onderwijs op maat

Samenwerken

Wilt u onderzoek laten uitvoeren door onze experts? Of bent u op zoek naar de perfecte stagiaire voor uw bedrijf? De onderzoekers en studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam werken intensief samen met diverse bedrijven en organisaties. Er is veel mogelijk - of u nu op zoek bent naar een spreker voor uw evenement, of benieuwd naar de opties om te studeren naast uw werk.

Samenwerken met onze onderzoekers

Als instelling, overheidsinstantie of bedrijf kunt u ons benaderen voor wetenschappelijk onderzoek of advies op maat. Onze onderzoekers ontwikkelden in opdracht van en in samenwerking met uiteenlopende bedrijven al lesmethodes, gaven advies voor overheidscampagnes, stelden rapporten op voor de overheid of werkten mee aan exposities en publicaties.

Bekijk de mogelijkheden
Internship Arts and Culture Studies Museum

Samenwerken met onze studenten

De meeste studenten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam lopen tijdens hun bacheloropleiding stage, om praktijkervaring op te doen en kennis te maken met het werkveld. Onze studenten zijn kritische denkers en doeners, die een relevante bijdrage kunnen leveren aan uw bedrijf. Bent u op zoek naar een stagiaire? Neem contact op met een van onze faculteiten om de juiste kandidaat te vinden en uw stageplek aan te bieden.

Contacteer een van onze faculteiten
Aurelien Baillon - TedX

Media-optredens en gastsprekers

Bent u op zoek naar een expert over een bepaald onderwerp? Organiseert u een evenement en zoekt u nog een spreker? Onze wetenschappers delen hun kennis vaak via publieke lezingen en optredens in de media. Wilt u een van onze experts spreken, dan kunt u zelf contact opnemen met een van onze onderzoekers, of de persafdeling benaderen.

Onze experts

Samenwerken met onze alumni

Wilt u samenwerken met onze alumni? Vind de expert die u zoekt op EUR Connect: onze community voor alumni, studenten, wetenschappers en (voormalig) medewerkers. Maar bovenal is het een forum voor gesprekken en een vruchtbare voedingsbodem voor nieuwe ideeën. 

Ga naar EUR Connect

Samenwerken met onze ondernemers en start-ups

Wil je een start-up beginnen en kun je daarbij wel wat hulp van experts gebruiken? Het Erasmus Centre for Entrepeneurship is het leidende centrum voor ondernemers in Europa. Het team van het ECE helpt beginnende ondernemers en bedrijven bij het opzetten van nieuwe zakelijke projecten, verzorgt onderwijs op bachelor-, master- en MBA-niveau en helpt jaarlijks zo'n 10.000 studenten hun potentie voor ondernemen te ontdekken.

Meer over het ECE
Wetenschapsknooppunt Primair onderwijs

Services voor scholen

Onze wetenschappers verzorgen regelmatig lessen op basisscholen en colleges in het voortgezet onderwijs, zoals de Erasmus Junior Colleges en onderwijs voor hoogbegaafde leerlingen. Ook bieden we multidisciplinaire projecten aan voor vwo-leerlingen. En uiteraard helpen we scholieren graag bij het maken van de juiste studiekeuze, door het organiseren van evenementen en via onze eigen studentambassadeurs.

Bekijk alle services
Business Valuation at RSM

Onderwijs voor professionals

Wilt u naast uw werk weer gaan studeren? Met executive onderwijs aan de Erasmus Universiteit Rotterdam verdiept u zich naast uw werk in een vakgebied of verrijkt u uw kennis. Post-masters (ook wel full degree programmes or executive programmes) hebben een nominale studieduur van 6 maanden tot 2 jaar. U kunt in plaats van een volledig programma ook kiezen uit ons aanbod van kortere cursussen

Bekijk het aanbod