Fondsen & Doneren

Illustration of group of Erasmus University Rotterdam students for fundraising theme.

Onze missie is “een positieve maatschappelijke impact creëren”. Dit kunnen wij alleen met de hulp van onze donateurs. Niet al het wetenschappelijk onderwijs en onderzoek wordt gefinancierd vanuit de overheid. Hierdoor zijn bijdragen van donateurs onmisbaar. 

Met uw steun kunnen we zoveel meer bereiken: meer wetenschappers en getalenteerde studenten de kans geven om hun projecten te verwezenlijken. Een verrijkende ervaring voor hen én een stimulans voor baanbrekend en effectief onderzoek.

U kunt op verschillende manieren een bijdrage doen. Waar u ook voor kiest, u weet dat uw gift in goede handen is. Onze donaties worden verwerkt door Stichting Erasmus Trustfonds. Net als de Erasmus Universiteit hebben zij een ANBI-status. Wist u dat giften fiscaal aftrekbaar zijn? 

Heeft u vragen hierover of over doneren, uw donatie of over andere projecten die wij ondersteunen, neem dan gerust contact op met ons Erasmus Universiteit Rotterdam Fundraising en Donatie team:  +31 (10) 899 4307 of donate@eur.nl.

De Erasmus Universiteit Rotterdam onderhoudt een bijzondere band met de volgende fondsen:

Help studenten die getroffen zijn door de oorlog in Oekraïne

De Erasmus Universiteit Rotterdam is geschokt door de invasie van Oekraïne en leeft mee met iedereen die erdoor getroffen wordt. De invasie heeft dramatische gevolgen, vooral voor onze Oekraïense studenten. Ze zijn diep bezorgd over hun families en geliefden en kunnen financieel in nood komen als gevolg van het verlies van steun uit hun eigen land.

We willen ze graag helpen. Om dit te doen hebben we in samenwerking met het Erasmus Trustfonds een nieuw EUR Student Emergency Fund opgericht. Met dit fonds kunnen we financiële steun bieden aan studenten die direct door de oorlog worden getroffen en momenteel met dringende financiële problemen worden geconfronteerd.

We hebben uw steun nodig. Door samen te werken met alumni, studenten, medewerkers en andere leden van de EUR-gemeenschap kunnen we een aantal van de meest schadelijke gevolgen van deze oorlog voor onze studenten verzachten. Bij voorbaat dank voor uw bijdrage.

Dementie is niet langer een ziekte waar niets aan te doen is. Onderzoek heeft uitgewezen dat het goed voorspeld, en zelfs voorkomen kan worden. Aan de Erasmus Universiteit Rotterdam onderzoeken wij hoe. Onderzoeker prof. dr. Arfan Ikram wil een methode ontwikkelen waarmee huisartsen snel kunnen beoordelen of hun patiënten dementieverschijnselen vertonen. Het doel van dit onderzoek is dementie beter te kunnen voorspellen, en te weten hoe de ziekte kan worden voorkomen.

Maar om dit te onderzoeken en ontwikkelen is jouw support onmisbaar!

Help om dementie te voorkomen

Vind jij het ook belangrijk dat er in de toekomst minder mensen zullen lijden aan dementieverschijnselen? Steun dan het onderzoek van prof. dr. Arfan Ikram en maak vandaag al het verschil. Alvast bedankt.

 

De donaties voor deze campagne worden verwerkt door Stichting Erasmus Trustfonds.

 

Het Erasmus Societal Impact Fund financiert innovatieve projecten in Rotterdam en omgeving. Deze hebben het doel om het leven van anderen actief te verbeteren en steunen tevens belangrijke onderzoeksprojecten met de focus de samenleving positief te veranderen.

Bij RSM onderwijzen we onze leerlingen over de uitdagingen waar onze wereld voor staat. Voor hen, net als voor veel mensen in de wereld, kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen met het aanpakken van deze problemen. Wij willen hen in staat stellen om moedig te zijn, risico's te nemen en oplossingen voor deze problemen te creëren.

Dit fonds steunt experimenteel leren met een lokale impact. Wij willen studenten in staat stellen de transformerende verandering te begrijpen die begint met 'I WILL DO THE BEST I CAN'. U kunt de ontwikkeling van verantwoordelijkheid tot actie ondernemen ook steunen door kleine studentenprojecten tot 3.000 euro te ondersteunen.

Drie decennia lang heeft Dianne zich sterk gemaakt voor de emancipatie van vrouwen in de academische wereld en het bedrijfsleven. Ze heeft zich onvermoeibaar ingezet om gendergelijkheid en diversiteit hoog op de agenda van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) te krijgen, en ook in bredere zin binnen de academische wereld en het internationale bedrijfsleven.

Zij heeft het leven van duizenden mensen over de hele wereld beïnvloed en laat een inspirerend nalatenschap na. Het Dianne Bevelander Memorial Fonds zal de voortzetting ondersteunen van haar levenswerk om de loopbaanontwikkeling van vrouwen te bevorderen.

EUR en RSM Fondsen & Doneren

Kim Elferink

EUR Fundraising

E-mailadres
kim.elferink@eur.nl

Erica Wark

RSM Fundraising

E-mailadres
ewark@rsm.nl

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen