Redesign Master Arbeidsrecht (ESL)

  • Aanvrager en projectleider ESL: Ruben Houweling

  • Projectleider CLI: Remy Fermont (Risbo)

Herontwerp van het programma van de ESL Master Arbeidsrecht

OmschrijvingDe Master Arbeidsrecht wordt toekomstbestendig gemaakt door het herontwerpen van de eerste twee blokken van het programma. Deze twee blokken gaan allebei over contractuele onderwerpen, terwijl de overgebleven blokken focussen op overheids- en internationale arbeidsrechtsproblemen. De vakken “Onderzoekspracticum arbeid en onderneming” en “Ontslagrecht” zullen worden herontworpen op een manier dat de kennisoverdracht online zal gebeuren en dat de face-to-face tijd kan worden gebruikt voor interactieve workshops en om studenten skills aan te leren die hen voorbereiden op hun toekomstige carrière. Er wordt hierbij gefocust op een nauwe band met de arbeidsmarkt, om te verzekeren dat studenten goed worden voorbereid als legale experts.

DoelHet doel van dit project is om de Master Arbeidsrecht toekomstbestendig te maken, en daarbij de kwaliteit te doen toenemen.

ResultaatHet herontwerpen van dit masterprogramma zou veel waardevolle lessen kunnen verschaffen op het gebied van het ontwerpen van een blended, toekomstbestendig onderwijsprogramma.