Turing Students Rotterdam

“Discovering the world of tech, together”

Wij zijn Turing Students Rotterdam. Een technologie vereniging voor studenten, door studenten. We streven ernaar om aan te tonen dat technologie toegankelijk is voor iedereen. Wat je technologische achtergrond ook mag zijn, wij hebben iets voor jou. Op de campus van de Erasmus Universiteit bouwen wij aan een gemeenschap van studenten die geïnteresseerd zijn in technologie op een non-tech universiteit. Gedurende het jaar organiseren wij verschillende cursussen, netwerk evenementen, career fairs en borrels. We maken deel uit van Turing Society, een maatschappelijk studenten netwerk dat een compleet technologisch onderwijsecosysteem creëert met als doel de volgende generatie van topcoders in de wereld op te leiden.

Als vereniging streven wij ernaar om de wereld van technologie zo tastbaar mogelijk te maken voor studenten op elk niveau van kennis. Software en programmering kan voor veel mensen beangstigend lijken, maar zodra je je erin verdiept, zul je erachter komen dat iedereen het kan begrijpen.

Technologie wordt steeds belangrijker in onze constant ontwikkelende wereld. Bij Turing Students Rotterdam bieden wij inleidende cursussen aan om programmeren toegankelijk te maken voor iedereen. Daarnaast bieden wij ook vervolg cursussen aan voor de meer gevorderde studenten, waarbij extra diepte wordt gegeven aan de interessante wereld van technologie. Zo organiseren wij programmeer cursussen waarbij gebruik wordt gemaakt van de programmeertalen R en Python, welke haarfijn aansluiten op het curriculum van verschillende opleidingen van Rotterdam School of Management, Erasmus School of Economics en andere faculteiten.

Tijdens al de evenementen en cursussen van Turing Students Rotterdam staat ons gemeenschappelijke interesse centraal: technologie waarmee gebouwd wordt aan de wereld van vandaag en morgen. Als medestudenten verwelkomen wij alle nieuwe leden met enthousiasme, terwijl we proberen de TSR community uit te breiden binnen het hele land. Het is dan ook als ‘community’ dat wij onze vereniging en universiteit vertegenwoordigen tegenover toekomstige werkgevers en de rest van de wereld. Om deze reden is Turing Students Rotterdam niet alleen een geweldige plek voor onderwijs, maar ook een een plek om in contact te komen met andere studenten en connecties voor het leven te maken.

Wij streven ernaar om de studenten in Rotterdam te voorzien van sensationele projecten en content. Om dit te kunnen bewerkstelligen, werken wij samen met inspirerende mensen en organisaties.

Wil je meer weten over ons? Bekijk onze website en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook, Instagram en LinkedIn! Of stuur een e-mail naar contact@tstudents.nl, het bestuur staat altijd open voor een kop koffie en een praatje!

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen