Over de CLI

 • Jeroen Jansz

  Academisch Directeur 

  Prof Dr Jeroen Jansz is de academische directeur van de CLI. Hij heeft de dagelijkse leiding en bepaalt het CLI beleid in samenwerking met het CLI team, de opleidingsdirecteuren, de facultaire Learning & Innovation teams en het CvB. Meer informatie: https://jeroenjansz.nl

  ✉ jansz@eshcc.eur.nl

 • Marieke Veenstra 

  Programmamanager

  Marieke Veenstra is alumnus van de EUR, afgestudeerd in maatschappijgeschiedenis en sociologie. Daar heeft ze haar interesse in organisatieontwikkeling en veranderingsprocessen ontdekt. Ze is begonnen met haar carrière bij een groot organisatieadviesbureau en werkte tien jaar bij de Universiteit van Amsterdam in de marketing en het zakelijk management. Vanaf 2000 is ze terug bij de EUR, eerst als directeur bedrijfsvoering van een faculteit en sinds 2011 als programmamanager voor grote strategische programma’s. Het eerste programma ging over het samen verbeteren van onderwijsondersteuning. De implementatie van Osiris was ons grootste en belangrijkste project. Daarna kwam het programma Digitaal = Normaal, waarin we onder meer een gebruiksvriendelijke digitale leeromgeving creëerden met Canvas en MyEUR.

  De samenwerking met faculteiten en diensten is voorgezet in de Community for Learning & Innovation. Het samen werken aan verander- en verbeterprocessen is haar passie en dat krijgt mooi vorm binnen de CLI. Ze is trots op het sterke netwerk dat de CLI heeft gebouwd, gericht op future oriented education. Samen kunnen wij veel verbeteren voor docenten en studenten!  

  ✉ marieke.veenstra@eur.nl

 • Vanda Fortes

  Project Management Officer (PMO)

  Vanda Fortes is het nieuwste lid van het PMO-team. Als PMO gaat ze zich onder meer bezig houden met het monitoren, ondersteunen en faciliteren van alle activiteiten rondom CLI docentprofessionalisering alsook fellowships. Samen met collega-PMO Sanne van Dijk zal ze zich tevens toeleggen op het ontwikkelen en het nader verbeteren van de interne processen. Aan participatie en samenwerking daarin hecht ze veel waarde, in haar optiek een van de sterktes van CLI.  Ze kijkt er dan ook naar uit om met het CLI-team aan de slag te gaan met het succesvoller en transparanter maken van hun processen.

  ✉ vanda.fortes@eur.nl

 • Mirjam van de Woerdt 

  Projectmanager

  Mirjam is verantwoordelijk voor het initiëren, uitvoeren, bewaken en opleveren van projecten die het onderwijs aan de EUR verbeteren en vernieuwen. In nauwe afstemming met faculteiten en diensten werkt ze projectideeën uit in projectplannen en streeft ze naar brede steun voor deze plannen. Deze projecten kunnen variëren van kleinschalig naar grootschalig, met en zonder technologie, voor een enkele faculteit of voor meerdere faculteiten. Mirjam is vooral actief in het verkennen en ontwikkelen van innovatieprojecten op het gebied van online onderwijs; zowel op vakniveau als volledige (pre)masterprogramma’s. Dit online onderwijs wordt speciaal ontworpen voor een actieve en betrokken bijdrage van de online student.

  ✉ mirjam.vandewoerdt@eur.nl

 • Hanna Emmering

  Community Manager a.i.

  Hanna is interim communicatieadviseur en verantwoordelijk voor het overkoepelende community management en contentmanagement voor de CLI. Ze bewaakt de positionering en zichtbaarheid van het CLI, adviseert het managementteam en de projectmanagers op het gebied van positionering en communicatie, en streeft naar het verbinden van alle projecten en Schools. Verder initieert en programmeert ze samen met de communicatiemedewerker evenementen, zoals de netwerkbijeenkomsten, de jaarlijkse bEURs en Innovation Jam, en verzorgt ze de content op eur.nl/CLI, MyEUR.nl/CLI, de CLI-nieuwsbrief en socials.

  hanna.emmering@eur.nl

   

 • Martine Bos

  Floormanager Education Lab

  Martine Bos versterkt vanaf oktober 2020 het CLI team als floor- en officemanager. Het Education Lab is het kloppend hart van de Community for Learning & Innovation. De ontmoetingsplek voor iedereen die gezamenlijk wil werken aan innovatie van het onderwijs. Als floormanager is ze het vaste gezicht van het Lab én aanspreekpunt voor docenten, support staf en studenten die in het Lab willen werken aan het innoveren van onderwijs. Daarnaast ondersteunt ze als spin in het web het kernteam waar nodig. Ze kijkt er naar uit jullie te ontmoeten in het Education Lab!

  ✉ m.bos@eur.nl 

 • Linda de Bont

  Junior Projectmanager

  Linda de Bont is sinds september 2020 betrokken bij de CLI als projectleider. Als projectleider houdt ze zich bezig met het ondersteunen en aansturen van verschillende lopende projecten binnen de CLI. Voorbeelden van projecten zijn het project digitaal toetsen plateau 3 en de het project voor de Europese aanbesteding oefensoftware voor wiskunde-, statistiek- en accounting onderwijs. Als projectleider van de CLI is het voor Linda van belang dat ze naast het goed begeleiden van de huidige projecten ook haar ogen openhoudt voor mogelijke nieuwe projecten om het innoveren van het onderwijs te ondersteunen.

  debont@eur.nl

 • Sanne van Dijk

  Project Management Officer (PMO)

  Sinds Oktober 2021 is Sanne van Dijk betrokken bij CLI als Project Management Officer (PMO). Ze zorgt voornamelijk voor het beheren van de CLI-projectportefeuille. Dagelijks is ze bezig met diverse activiteiten rondom het opzetten, monitoren en beheersen van innovatieprojecten. Zo draagt ze bij aan een soepel verloop van start tot eind project. Daarnaast is een belangrijk onderdeel van haar werk procesoptimalisatie en het ontwikkelen van gestructureerde manier van werken die zorgt voor helderheid. Ze vindt het geweldig om met haar projectmanagement ervaring haar steentje bij te kunnen dragen aan innovatie binnen het onderwijs.

  ✉ sanne.vandijk@eur.nl

 • Ivar van de Loo

  Projectmanager

  Ivar van de Loo is in juni 2022 gestart als projectmanager binnen de CLI. Hij houdt zich bezig met het ondersteunen en aansturen van verschillende lopende projecten als ook het opstarten van nieuwe projecten rondom onderwijsinnovatie. Voorbeelden van projecten zijn teachEUR met een rijkdom aan werkvormen om onderwijs interactiever te maken, maar ook initiatieven om voornamelijk online studenten te helpen hun skills te verbeteren. Ivar vindt het leuk om met vernieuwende ideeën mensen met elkaar te verbinden en de kwaliteit van het onderwijs op deze manier steeds een stapje verder te brengen.

  ✉ ivar.vandeloo@eur.nl

 • Bram van Essen

  Junior Projectmanager

  Bram van Essen is 1 juni 2022 begonnen als junior projectmanager bij de CLI. Hij is verantwoordelijk voor projecten met een zware digitaliseringscomponent. Voorbeelden van projecten die hij leidt zijn het project EduBadges en E-Portfolio. Bram heeft een achtergrond als docent in de bachelor Bestuurskunde van de Universiteit Leiden en als LDE-Trainee. 

  ✉ bram.vanessen@eur.nl

 • Nick Tennekes

  Students-for-Students Chair

  Als student-lid van het CLI Core Team vertegenwoordigt Nick de stem van de studenten in de dagelijkse zaken van het CLI. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het Students-for-Students platform. Studentenorganisaties die educatie aan willen bieden, naast het bestaande curriculum, kunnen via ons platform samenwerken, advies inwinnen of we helpen hen hun activiteiten te faciliteren. Alle studenten kunnen hem bereiken met vragen over CLI of Students-for-Students. Nick is daarnaast zelf ook actief betrokken bij onderwijsinnovatie als University Innovation Fellow. 

  tennekes@eur.nl

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen