Turing Students Rotterdam

Turing Students Rotterdam is onderdeel van het grootste netwerk van studenten tech communities in de wereld, die samen werken aan het veranderen van het onderwijssysteem door middel van technologie. Op campus bouwt TSR aan een gemeenschap van tech-leiders voor de toekomst door studenten te inspireren door middel van educatieve evenementen, codeer bootcamps en sociale activiteiten. TSR stelt studenten van alle achtergronden in staat om de nodige hard skills te leren en hun carrière in de technologische wereld te beginnen.

De afgelopen jaren heeft Turing Students Rotterdam een impact gehad op het leven van studenten door middel van hun web development bootcamps, workshops en speaker events. Er is dan ook een goede match tussen CLI’s inspanningen om een community op te bouwen en Turing Student Rotterdam’s community van tech impact-makers en we kijken uit naar de geweldige dingen die uit deze samenwerking zullen voortkomen! TSR maakt deel uit van Turing Society, een social business die een compleet technologisch onderwijsecosysteem creëert met als doel de volgende generatie van topcoders in de wereld op te leiden.

Wil je meer weten over Turing Society of Turing Students Rotterdam? Bekijk de website en zorg ervoor dat je ze volgt op Facebook, Instagram en Linkedin! Of stuur een e-mail naar president@tstudents.io, ze staat altijd open voor een kopje koffie! :)

Foto: Turing Students Rotterdam Team