ECHO Awards

Rewarding role models and drivers for social change

Na nominatie worden studenten automatisch lid van de ECHO Ambassadors community, een netwerk van maatschappelijk betrokken studenten en (young) professionals die in de loop der jaren zijn genomineerd. ECHO organiseert ook de ECHO Ambassadors Academy, een leiderschapsprogramma dat op 24 augustus 2024 zal plaatsvinden. Na de nominatie ontvangen de studenten een formele uitnodiging om aan dit programma deel te nemen.

Tijdens de ECHO Ambassadors Academy maken de kersverse ECHO Ambassadors kennis met de theorie en praktijk van diversiteit en inclusie. Naast het vertrouwd raken met kaders en concepten om het onderwerp te bespreken, nemen de deelnemers deel aan praktische workshops waarin zij hun rol als ECHO Ambassadeurs verkennen. Naast het ontwikkelen van begrip en vaardigheden wordt ook meer informatie verstrekt over het selectieproces en wat zij kunnen verwachten van het vervolgtraject.

De ECHO Ambassadors Academy bereidt studenten voor op de mogelijkheden die ECHO biedt bij activiteiten ter versterking van diversiteit en integratie in het onderwijs en op de arbeidsmarkt.

Meer informatie over de Ambassadors Community vindt u hier op de website van ECHO.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen