Aron Westerhoven

Twee studies naast elkaar volgen is een behoorlijke uitdaging, maar gelukkig is het programma zeer flexibel ingericht.

Aron Westerhoven

Student Dubbele bachelor en master in Economie en Recht

Toen ik in 6 vwo moest beslissen welke studie ik wilde gaan doen twijfelde ik tussen een groot aantal opleidingen. Eén ding wist ik wel zeker: ik wilde later bedrijven helpen om hun problemen te analyseren en op te lossen, of dit nu van binnenuit of van buitenaf was.

De combinatie van Rechtsgeleerdheid en Economie biedt je de brede basis die nodig is om die uitdaging aan te gaan. Enerzijds leer je bij Economie welke strategieën bedrijven kunnen gebruiken om hun doelen te behalen en hoe de consument zijn keuzes maakt. Anderzijds geeft Rechtsgeleerdheid je inzicht in de juridische aspecten waar bedrijven en consumenten mee te maken krijgen. Je ontwikkelt hiermee de vaardigheden om vanuit meerdere invalshoeken naar een situatie te kijken.

Twee studies naast elkaar volgen is een behoorlijke uitdaging, maar gelukkig is het programma zeer flexibel ingericht. Hierdoor kun je het studiejaar zo indelen dat er ook tijd over blijft voor andere activiteiten. Daarnaast volg je de werkgroepen van Economie samen met andere studenten van het programma waardoor je elkaar snel leert kennen. 

Ook buiten je studie om biedt Rotterdam alle kansen om nieuwe mensen te leren kennen. Zo zijn er verschillende studentenverenigingen, sportverenigingen en een bruisend uitgaansleven.

Heb je een vraag aan Aron? Stuur hem dan een email.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen