Jolanda Bloem over Share Your Knowledge

Ik vind Share Your Knowledge een fantastische manier om je kennis te kunnen delen, te verbinden en jezelf zichtbaar te maken.
Jolanda Bloem
Communicatieadviseur ESL

Jolanda Bloem verzorgde in 2018 de workshop Verbindend Communiceren tijdens de Share Your Knowledge Week. Hieronder lees je hoe zij dit ervaren heeft.

Ben jij bevlogen over een bepaald onderwerp en zou je willen dat meer mensen hier van afweten? Jouw kennis en enthousiasme is precies waar het in het Share Your Knowledge programma om draait.

Zonder dat ik ooit in mijn leven een workshop had gegeven, heb ik in 2018 meegedaan aan het Share Your Knowledge programma. Spannend natuurlijk, maar wat een geweldige ervaring! Niet alleen de reacties uit mijn workshop waren positief, ook heb ik ervaren hoe het is om mijn kennis te mogen delen aan een groepje collega’s op een speelse en laagdrempelige manier.
Ik vind Share Your Knowledge daarom een fantastische manier om je kennis te kunnen delen, te verbinden en jezelf zichtbaar te maken.

Het Share Your Knowledge programma is goed georganiseerd en verzorgd. Van te voren is er zelfs de mogelijkheid om te leren hoe je een workshop geeft.

Ik heb er enorm veel van geleerd en buitengewoon veel plezier aan beleefd. Ik moedig daarom al mijn collega’s aan: bij twijfel, doen!