Michelle Verheij over Effectief & prettig thuiswerken

Ik kwam uit deze training met concrete plannen om mijn thuiswerksituatie te verbeteren.

Michelle Verheij

Beleidsadviseur HR Policy

Waarom heb je meegedaan met de training Effectief & prettig thuiswerken?

Het vele thuiswerken kwam onverwachts, en was voor mij echt even wennen. Tijdens de training hoopte ik antwoord te krijgen op de uitdagingen waar ik tijdens het thuiswerken tegenaan loop. Leren over het verbeteren van de balans tussen werk en privé was mijn voornaamste doel. Ik heb geen eigen kantoor of ruimte om af te sluiten, waardoor het moeilijker is om thuis van mijn vrije tijd te genieten. Daarnaast keek ik ernaar uit om met EUR-collega’s van gedachten te wisselen, en hun ervaringen en tips te horen.

Wat is het belangrijkste inzicht dat je hebt meegenomen uit de training en hoe helpt dit jou om je thuiswerksituatie beter vorm te geven?

Mijn belangrijkste takeaway: kies bewust wat je doet tijdens je pauze. Tijdens mijn pauzes lees ik geen mail meer, en probeer ik een ontspannende activiteit te kiezen. Bijvoorbeeld een rondje lopen of even muziek maken. Door dit te doen, heb ik de hele dag meer energie. Een andere goede gewoonte die ik tijdens de training heb geleerd: elke dag mijn werkplek opruimen. Het kost extra tijd, maar het lukt me nu beter om mijn werk ’s avonds en in het weekend los te laten.

Zou je de training aan collega`s aanraden?

Ik raad de training absoluut aan! Er komen veel verschillende onderwerpen aan bod, en de trainer houdt goed rekening met wat de deelnemers willen leren. De balans tussen informatie en interactie is goed. Ik kwam uit deze training met concrete plannen om mijn thuiswerksituatie te verbeteren.
 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen