Wetenschapsfestival

Altijd al eens in de huid van een wetenschapper willen kruipen? Dat kan! 

Ontmoet echte wetenschappers of doe zelf proefjes! Ontdek met je echte wetenschappersspeurneus de campus in de EUR-speurtocht. 

Tussen 12.00 en 15.00uur opent de EUR op campus Woudestein aan de Burg.Oudlaan haar deuren en ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Meld je nu aan via de button bovenaan de pagina. 

kinderen in collegezaal
groepje kinderen op de campus
HTfotografie (Trudie Huijgen)
Kinderen plakken post-its in workshop

Weekend van de Wetenschap

Weekend van de Wetenschap is hét gratis wetenschapsfestival voor iedereen van 8 tot 88 jaar! Techbedrijven, universiteiten en musea openen elk jaar hun deuren speciaal voor jou. In 2023 is het Weekend van de Wetenschap op 7 en 8 oktober. De EUR opent haar deuren alleen op 8 oktober. 
Het festival vindt plaats op campus Woudestein aan de Burgemeester Oudlaan 50. 

Bezoek verschillende stands en verzamel stempels voor jouw echte EUR-certificaat. Omdat we graag willen weten hoeveel bezoekers we kunnen verwachten willen we je vragen het aanmeldformulier in te vullen; zo blijf je meteen op de hoogte van het laatste nieuws over deze dag! 

Op de dag zelf kies je welke sessies je wilt bijwonen. 

 

Wat kun je zoal doen op het EUR-wetenschapsfestival? 

Hieronder vind geheet blokkenschema van het programma. Zo kun je thuis alvast kijken hoe laat de workshops zijn waar jij naar toe wilt! Daaronder geven we een korte beschrijving van deze workshops. 

Wil jij ook naar dit Wetenschapsfestival, maar is er geen volwassene die met jou mee kan op dit avontuur? 

Wij kunnen kinderen koppelen aan een "buddy". Deze buddy kan kinderen die niet met ouders/begeleiders naar de EUR kunnen komen begeleiden op de campus. 

Onze buddy's zullen dan een klein groepje kinderen onder hun hoede nemen.

Heb jij je aangemeld voor het Weekend van de Wetenschap maar kun je onverhoopt toch niet komen? Dan vinden wij het erg fijn als je je afmeldt. 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen