Hybrid course design

Webinar
Two people on their laptops in the event room of the Education Lab.

Inleiding

De pandemie dwong ons om te experimenteren met alles wat online lesgeven te bieden had. En zoals het gaat met experimenten: soms ging het goed en soms faalden we. Maar we hebben veel geleerd, en we hebben online mogelijkheden ontdekt waarvan wij denken dat ze de moeite waard zijn om te behouden in het vakontwerp. In het post-pandemische tijdperk moeten we het beste van wat we ontdekt hebben combineren. Het beste van online combineren met het beste van onderwijs op de campus.

In dit een uur durende, interactieve webinar leer je over het concept van hybride course design. Een course design model waarin je gaat onderzoeken wat de beste mogelijke modaliteit is for elke leeractiviteit. We zullen je voorzien van suggesties en ideeën om daarmee te reflecteren op je eigen opzet van je vak. Niet alleen voor de mogelijke hybride start van het komend academisch jaar, maar meer nog dan dat om je voor te bereiden op het onderwijs van de toekomst.  

Aanmelden

Meld je aan voor dit MicroLab via het registratiesysteem. Werk je als docent bij Erasmus MC? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar training@risbo.eur.nl.

Belangrijkste Feiten & Cijfers

Type
Training
Tijdsduur
1 uur
Voertaal
Engels
Instructievorm
Online
Tarief
None

Wat ga je bereiken?

  • Leer over het concept van hybrid course design
  • Krijg suggesties en ideeën om te reflecteren op de opzet van je eigen vak

Startdatums

Stuur een e-mail naar training@risbo.eur.nl om dit webinar aan te vragen. Dit webinar wordt op aanvraag georganiseerd voor minimaal 4 deelnemers.

Contact

Neem contact op met Risbo voor vragen over dit webinar of het registeren.

Feiten & Cijfers

Tarief
None
BTW
Niet van toepassing
Tijdsduur
1 uur
Aangeboden door
Community for Learning & Innovation
Type
Training
Voertaal
Engels
Instructievorm
Online
Locatie

Online

Partner

Risbo

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen