MicroLabs

Three people around a smart screen.

MicroLabs zijn korte, blended how-to modules over specifieke onderwijskundige vraagstukken die twee tot vier uur duren. Elk MicroLab heeft een duidelijk doel en een duidelijke opbrengst. Na een voorbereiding (en kwalificatie) in Canvas kun je deelnemen aan een online live sessie van het MicroLab. Hierin ga je met je eigen onderwijsmateriaal aan de slag. Hierdoor ligt er na het MicroLab een concreet resultaat voor je eigen onderwijs.

Illustration of teachers in front of a screen

Learn more about MicroLabs

De MicroLabs worden ontwikkeld door onderzoeks- en trainingsinstituut Risbo en mogelijk gemaakt door de Community for Learning & Innovation. Om de MicroLabs interactief te houden doen er maximaal 4 tot 6 docenten mee. Na afloop van elk MicroLab maak je een proof of competence voor je eigen onderwijs. Deelname is voor EUR docenten gratis.

Verdien een Edubadge

Je sluit het MicroLab af met een Proof of Competence. Je kunt dan een Edubadge verdienen. Dit is een digitaal, visueel certificaat die je kunt delen op bijvoorbeeld LinkedIn en waar een geinteresseerde direct op kan klikken om te zien wat je hebt gedaan om de Edubadge te verdienen.

Heb je een vraag over de MicroLabs of het aanmeldproces? Neem dan contact op met Risbo via training@risbo.eur.nl.

Wil je in minder tijd inspiratie op doen? Doe dan mee aan een 1 uur durend webinar, waarin je inspiratie opdoet voor je onderwijs.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen