FCast Planningstool™

Een structurele planning dankzij kwantitatieve ruggensteun

Met behulp van de voorspelapplicatie FCast™ worden accurate voorspellingen van de afzet gevonden. Daarmee kunnen beslissingen over aankopen van halffabricaten, voorraad, productie en crowd control worden gemaakt. Hoe dit gestructureerd aan te pakken? Daarvoor heeft Erasmus Q-Intelligence een add-on op FCast™ ontwikkeld, die de planning van productie direct koppelt aan de voorspellingen uit de applicatie.

Wat is de verwachte vraag? Wat is de voorraad en daarmee het productievoorstel? Hoeveel risico op nee-verkoop hebben we als we produceren wat nu in de planningstool staat? Al deze vragen kunnen in één oogopslag beantwoord worden met behulp van de FCast™ Planningstool. De tool geeft u de mogelijkheid om het productievoorstel te volgen of daarvan af te wijken. Bij iedere keuze geeft hij aan wat de consequenties zijn voor onder andere kans op nee-verkoop en bederf.

Fcast Planningstool

De FCast™ Planningstool zorgt voor structuur in de planning van productie. De applicatie geeft suggesties voor de meest efficiënte opties die de planner kan volgen of waar hij van kan afwijken. Zo houdt de planner de productieplanning zelf in de hand en krijgt hij gekwantificeerde ruggensteun dankzij de tools.

Bekijk de demo van de FCast™ Production Planner

Screenshow FCast Production Planner

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen