Advies op maat voor uw organisatie?

Analytics & Advisory

Dataverkenning
Welke data zijn er relevant en hoe kan de data van meerwaarde zijn voor uw bedrijf? Erasmus Q-Intelligence verdiept zich in uw gegevens en levert een plan van aanpak waarmee u direct aan de slag kan.
Lees meer
HR Analytics
HR Analytics helpt organisaties talent te werven en te behouden, goed te zorgen voor hun personeel en het beste in hun mensen naar boven te halen. Denk bijvoorbeeld aan verzuimreductie.
Lees meer
Forecasting
Wilt u ook graag in de toekomst kijken en weten hoe de vraag naar uw product of dienst zich ontwikkeld? Het inzetten van voorspelmodellen maakt dat mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan marktvoorspellingen.
Lees meer
Simulatie- en scenarioanalyse
Het is vooraf moeilijk in te schatten wat de onverwachte effecten zijn van veranderingen in de bedrijfsvoering. Processimulatie en scenario-analyse brengen de mogelijke effecten in kaart.
Lees meer

 

Werkwijze

Organisaties kunnen niet meer om (big) data heen om optimaal inzicht te krijgen in hun markt en bedrijfsprocessen en om cruciale beslissingen te kunnen nemen. Bij veel bedrijven is dit besef aanwezig, maar er zijn ook veel vragen.

Zo denken veel organisaties dat ze niet groot genoeg zijn of te jong, dat hun data niet op de juiste wijze is opgeslagen of dat ze zich niet in een relevante markt bevinden. Een verkennend gesprek met Erasmus Q-Intelligence, levert veel antwoorden op en onze ervaring is dat ook kleine en jonge organisaties voldoende uitgerust zijn om data-analyse te integreren in hun dagelijkse praktijk.

Onze dienstverlening begint met het vrijblijvend verkennen van de vragen die in uw organisatie leven. Als u besluit om met ons samen te werken dan slaan onze medewerkers de brug van actuele wetenschappelijke kennis naar uw dagelijkse praktijk. Onze samenwerking stopt niet bij onderzoek en advies. Wij zorgen dat de juiste kennis op de juiste plaats terecht komt en daar blijft; door implementatie van de juiste tools, begeleiding en onderhoud.

Van Gogh Museum

Erasmus Q-Intelligence over de toepassing van Data Analytics bij het Van Gogh Museum

Nadere kennismaking

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Graag maken wij voor u inzichtelijk welke waarde er uit uw data gehaald kan worden. Bent u nog bezig data te verzamelen of een IT-infrastructuur op te zetten? Ook dan denken wij graag met u mee. Door in een vroeg stadium betrokken te zijn, kunnen wij u adviseren over welke data u verzamelt en op welke wijze, zodat er op de verzamelde data uiteindelijk ook analyses uitgevoerd kunnen worden waar u echt wat aan heeft. Wij zijn graag bereid de mogelijkheden in uw specifieke situatie met u te bespreken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

E-mailadres
Telefoon
010 - 408 11 68