Advies op maat voor uw organisatie

Analytics & Advisory

Erasmus Q-Intelligence levert innovatieve oplossingen voor (big) data gerelateerde vraagstukken. Wij helpen onze klanten betere beslissingen te nemen op basis van kwantitatieve intelligentie. Dit doen wij door de inzet van Data Science, Machine Learning en Predictive / Prescriptive Analytics. Onze expertise berust op een proven record van meer dan 60 jaar wetenschappelijk onderzoek, gecombineerd met de praktische toepassing van de hieruit verkregen inzichten.

Data Analytics Scan
Welke data zijn er relevant en hoe kan de data van meerwaarde zijn voor uw bedrijf? Erasmus Q-Intelligence verdiept zich in uw gegevens en levert een plan van aanpak waarmee u direct aan de slag kan.
Forecasting
Wilt u ook graag in de toekomst kijken en weten hoe de vraag naar uw product of dienst zich ontwikkelt? Het inzetten van voorspelmodellen maakt dat mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan marktvoorspellingen.
Operational Planning
Erasmus Q-Intelligence heeft een applicatie ontwikkeld die u in de gelegenheid stelt om een optimale planning te maken aan de hand van voorspellingen van de vraag.
Marketing Analytics
De Marketing Cockpit geeft overzicht van de effecten van marketingacties. In één oogopslag kan zo worden beken welke acties in de nabije toekomst van nut zijn.
HR Analytics
HR Analytics helpt organisaties talent te werven en te behouden, goed te zorgen voor hun personeel en het beste in hun mensen naar boven te halen. Denk bijvoorbeeld aan verzuimreductie.
Scenario Analyse
Scenario analyse maakt inzichtelijk wat het effect en het risico is van keuzes, beslissingen en interventies.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

E-mailadres
eqi@ese.eur.nl
Telefoonnummer
010 - 408 11 68