Analytics & Advisory

Current facets (Pre-Master)

Organisaties kunnen niet meer om (big) data heen om optimaal inzicht te krijgen in hun markt en bedrijfsprocessen en om cruciale beslissingen te kunnen nemen. Bij veel bedrijven is dit besef aanwezig, maar er zijn ook veel vragen.

Zo denken veel organisaties dat ze niet groot genoeg zijn of te jong, dat hun data niet op de juiste wijze is opgeslagen of dat ze zich niet in een relevante markt bevinden.

Een verkennend gesprek met Erasmus Q-Intelligence, levert veel antwoorden op en onze ervaring is dat ook kleine en jonge organisaties voldoende uitgerust zijn om data-analyse te integreren in hun dagelijkse praktijk.

Onze dienstverlening begint met het vrijblijvend verkennen van de vragen die in uw organisatie leven. Als u besluit om met ons samen te werken dan slaan onze medewerkers de brug van actuele wetenschappelijke kennis naar uw dagelijkse praktijk. Onze samenwerking stopt niet bij onderzoek en advies. Wij zorgen dat de juiste kennis op de juiste plaats terecht komt en daar blijft; door implementatie van de juiste tools, begeleiding en onderhoud.

Methodes die wij onder andere inzetten zijn: