HR Analytics
Gender-gelijke beloning door HR Analytics

HR Analytics

Waarmee kunnen we u helpen?

Het team van Erasmus Q-Intelligence heeft grote organisaties bijgestaan met HR Analytics. Aan de hand van speciaal ontwikkelde analyse- en visualisatietechnieken kunnen wij op ethisch verantwoorde wijze inzicht verschaffen in vraagstukken als:

 • Wat is de samenhang tussen geslacht en beloning?
 • Wat zijn 'drivers' van verzuim binnen de organisatie
 • Wat is de kans op vertrek van belangrijke werknemers in de komende periode?
 • Wat zijn 'drivers' van leiderschapseffectiviteit en hoe kunnen we deze maatstaf meten?
 • Wat is de samenhang tussen aspecten als opleiding, training, leeftijd, innovatiebereidheid, betrokkenheid, aanpassingsvermogen en persoonlijke groei?

Een data driven workforce

De kwaliteit van het personeel maakt het verschil voor het realiseren van uw strategische doelen. Kwaliteit is een veelzijdig begrip en omvat meer dan alleen ‘de juiste man of vrouw’. Het draait onder meer om betrokkenheid, bevlogenheid, competenties en motivatie. Om al deze gegevens te analyseren, is op een data-gedreven manier naar HR-management kijken dé oplossing.

HR Analytics helpt organisaties talent te werven en te behouden, goed te zorgen voor hun personeel en het beste in hun mensen naar boven te halen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan loopbaanbegeleiding, verzuimreductie en efficiëntiewinst.

HR Analytics biedt kwantitatief onderbouwde handvatten en richtlijnen voor succesvolle en gerichte interventies en ondersteunt daarmee medewerkers én organisaties in hun ontwikkeling.

  Nadere kennismaking

  Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Graag maken wij voor u inzichtelijk welke waarde er uit uw data gehaald kan worden. Bent u nog bezig data te verzamelen of een IT-infrastructuur op te zetten? Ook dan denken wij graag met u mee. Door in een vroeg stadium betrokken te zijn, kunnen wij u adviseren over welke data u verzamelt en op welke wijze, zodat er op de verzamelde data uiteindelijk ook analyses uitgevoerd kunnen worden waar u echt wat aan heeft. Wij zijn graag bereid de mogelijkheden in uw specifieke situatie met u te bespreken.

  Dit is misschien ook interessant voor u:

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

  E-mailadres
  Telefoon
  010 - 408 11 68