Gazelle

Baseer bedrijfsprocessen op onderbouwde Data Analytics in FCast™
Gazelle fiesten
Gazelle Logo

 

Koninklijke Gazelle is sinds 1892 één van de meest toonaangevende fietsenfabrikanten met momenteel een collectie van 20 modellen in een veelheid aan verschillende uitvoeringen.  Lange termijn voorspellingen zijn voor Gazelle van groot belang. Wat is de life cycle van een model, welke aanpassingen zijn benodigd om modellen een nieuw leven in te blazen? Historische patronen van vergelijkbare merken kunnen inzicht bieden in deze vraag en strategische beslissingen ondersteunen.

Erasmus Q-Intelligence heeft in de vorm van een applicatie (FCast™) Gazelle inzicht gegeven in de historische patronen in verkopen. Daarnaast beschikt Gazelle over deze applicatie, zodat toekomstige verkopen kunnen worden voorspeld en aan de hand daarvan productie- en strategische beslissingen kunnen worden genomen. FCast™ toont:

  • de verwachte verkoopaantallen per uitvoering van modellen, inclusief onzekerheidsbandbreedtes
  • maandelijkse voorspellingen van verkoop voor 2 jaar vooruit, ten behoeve van data-gedreven beslissingen over assortimentuitbreidingen of -verbeteringen
  • de belangrijkste variabelen met invloed op de verkoopcijfers.

Gazelle gebruikt FCast™ om lange termijn inzichten te verkrijgen in het patroon van de fietsenmarkt. De op data gefundeerde beslissingen die hierop volgen zorgen voor rust in de organisatie en in het productieproces. Creatieve, financiële, organisatorische en productieprocessen worden dankzij FCast™ gebaseerd op onderbouwde data-bevindingen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen