Postacademische Opleiding Data Science & Business Analytics

Inleiding

De eenjarige opleiding Data Science & Business Analytics is het toonaangevende programma voor Data Scientists die tot de top in hun veld willen behoren. Deelnemers zijn na afloop in staat om zelfstandig geavanceerde analyse-methoden in te zetten, inzichten te halen uit Big Data en door ‘analytics’ onderbouwde beslissingen te nemen. Het hands-on curriculum bevat onderdelen op het gebied van statistiek, management science, computer science en privacyrecht. Na afloop is er de mogelijkheid de internationaal erkende titel Certified Analytics Professional (CAP) te behalen.

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor IT'ers, econom(etrist)en, bedrijfskundigen, bestuurskundigen, 
bedrijfseconomen, IT'ers en analisten van andere disciplines die affiniteit hebben met kwantitatief onderzoek en beschikken over een afgeronde academische opleiding op master niveau.

Na afloop zijn van de opleiding zijn deelnemers in staat om:

  • te werken met geavanceerde analysetechnieken,
  • inzichten te halen uit (Big) Data,
  • nieuwe bedrijfskansen te ontdekken,
  • door 'analytics' onderbouwde, data-gedreven beslissingen te nemen.

Tijdens de gehele opleiding wordt gewerkt met de programmeertaal R.
 

De Postacademische Opleiding Data Science & Business Analytics start weer op vrijdag 6 september 2019. De kosten voor dit programma bedragen € 18.250,-- vrij van btw. Dit bedrag is inclusief cursusmateriaal, lichte maaltijd, koffie/thee en parkeerkaarten. 

We vinden het belangrijk om deelnemers goed te begeleiden. Daarom geldt er een groepsgrootte van maximaal 25 deelnemers.

"De leergang biedt met haar bevlogen en toegankelijke docenten een brede en hands-on opleiding. Ik kijk met veel plezier terug op de inspirerende vrijdagen op Erasmus. De opgedane kennis en vaardigheden gebruik ik vrijwel dagelijks in mijn werk."                           

Jeff Mulder, data scientist en oprichter Insinto

  • RTEmagicC_PE_logo_alg_02.jpg.jpg

    Erasmus Q-Intelligence is als onderwijsinstelling erkend door de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) en is daardoor gerechtigd PE-uren toe te kennen aan onderwijsactiviteiten. Deze gehele leergang bestaat uit 193 PE-uren

Data Science & Business Analytics