Studieadviseurs

De studieadviseurs van het Erasmus MC informeren en adviseren bij specifieke vragen over de studie. De informatie op deze pagina's is met name bedoeld voor studenten Geneeskunde. Studeer je Klinische Technologie of Nanobiology? Dan kun je terecht bij de studieadviseurs van de TU Delf, klik hier voor contactgegevens. 

Wanneer naar de studieadviseur?

De studieadviseur treedt op als adviseur van de Examencommissie en de Opleidingsdirecteur voor studenten die een uitzondering op de regels willen.

Contact

Afspraken

Je kunt terecht bij de studieadviseurs voor gesprekken op afspraak op maandag, dinsdag, woensdag, en donderdag.

Gedurende de coronapandemie vinden afspraken met de studieadviseur telefonisch plaats of door middel van videobellen in Microsoft Teams. Bij het inplannen van de afspraak kun je aangeven wat jouw voorkeur heeft. Mocht tijdens het gesprek blijken dat er meer tijd nodig is voor een gesprek dan zal er een nieuwe afspraak met je worden ingepland.

De afspraak met de studieadviseur kun je online maken. Indien je niet kunt komen, dien je je uiterlijk 24 uur van tevoren af te melden via de link in de bevestigingsmail die je hebt gekregen. Op die manier kan een medestudent op het desbetreffende tijdstip een gesprek inplannen. Het niet verschijnen zonder afmelding vooraf wordt geregistreerd.

Coassistenten

Coassistenten die niet in de gelegenheid zijn om een gesprek te voeren op de tijden in het afsprakensysteem, kunnen een e-mail sturen naar studieadviseur.gnk@erasmusmc.nl met daarin het verzoek tot een ander tijdstip. Vermeld in de e-mail een aantal opties van data en tijden waarop je bereikbaar bent en op welk telefoonnummer. Een van de studieadviseurs neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Overige vragen

Voor vragen over studiefinanciering, tienjaartermijn etckun je contact opnemen met de studentendecaan van de EUR.

Voor vragen over cijfers in Osiris of tentamens, kun je terecht bij het OSC, of kijk op STiP.

De studieadviseurs zijn ook bereikbaar per e-mail: studieadviseur.gnk@erasmusmc.nl. Dit e-mailadres is alleen bedoeld voor inhoudelijke vragen en niet voor het maken van een afspraak. Alleen berichten die afkomstig zijn van EUR-studentenmailaccounts (123456ab@student.eur.nl) worden in behandeling genomen. Dit geldt uiteraard niet voor mensen die niet aan de EUR staan ingeschreven.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen