Studeren

met een functiebeperking
Students on campus Erasmus University Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam vindt het belangrijk dat al haar studenten hun talenten optimaal kunnen benutten. Team Studeren met een Functiebeperking (Team SMF) maakt zich hard om deze wens om te zetten in realiteit en is toegewijd om studenten met een functiebeperking te ondersteunen.

Wil je weten of jij tot deze groep studenten behoort? Op de pagina Functiebeperkingen en voorzieningen lees je meer over verschillende functiebeperkingen (en mogelijke voorzieningen). 

Op deze pagina lees je alles over de toegankelijkheid van de campus. 

Wie zijn Team SMF?

Het Team SMF is onderdeel van het Team Studentbegeleiding en bestaat uit drie studentendecanen en een coördinator studentambassadeurs. Samen begeleiden zij studenten met een functiebeperking en ze zijn verantwoordelijk voor het beleid ten aanzien van deze doelgroep. Het team houdt zich bezig met voorzieningen die faculteitsoverstijgend zijn, zoals voorlees- en ondertitelingssoftware en de fysieke toegankelijkheid van de campus. Ze werken nauw samen met studieadviseurs, examencommissies, tentamenorganisatie, IDEA Office, Real Estate & Facility services en het Student Wellbeing Team.

Wat kan jij doen? 

Studeer je aan de Erasmus Universiteit (of heb je dit voornemen) en heb je extra voorzieningen nodig? Geef dit dan zo snel mogelijk aan bij jouw studieadviseur. Op de pagina 'Voorzieningen aanvragen' lees je verder hoe deze aanvraag in zijn werk gaat. Als je er niet met jouw studieadviseur uitkomt, kan Team SMF helpen bij het aanvragen en aanbesteden van extra voorzieningen.

Wat biedt Team SMF nog meer aan?

 • De mogelijkheid van het krijgen van een peercoach (= een medestudent met wie je contact op kan nemen voor hulp of advies). Meer informatie hierover vind je hier. Heb je interesse? Stuur een e-mail naar smf@eur.nl
 • Het aanbod van verschillende workshops.

Team SMF:

 • Mw.  M. (Marlijn) Wagenaar MSc
  Studentendecaan SMF
  Ma, di, do

  profile picture
 • Mw. C. (Carine) van Dorst MSc
  Coördinator Studentambassadeurs SMF
  Ma, di, do

  portrait-of-carine-van-dorst
 • Mw. J. (Joëlle) Schut MSc
  Studentendecaan SMF
  Maandag t/m vrijdag

   

  Profielfoto Joelle Schut
 • Mw. L. (Leonie) van Winden
  Studentendecaan SMF
  Ma, di, do, vrij

  Profielfoto

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen