Informatie voor geaffilieerde ziekenhuizen

De coschappen worden gelopen bij de disciplines in het Erasmus MC en in de daaraan geaffilieerde instellingen, zodat de coassistent ervaring opdoet in het UMC en in de perifere instellingen. In de vernieuwde master Erasmusarts 2020 wordt actief gestuurd op de verdeling academisch:perifeer, waarbij ongeveer 1/5 van de coschappen in het UMC wordt gelopen.

De Erasmusarts-regio omvat 16 geaffilieerde ziekenhuizen, waarvan 12 met meer dan drie disciplines en daarnaast diverse soorten instellingen (o.a. op het gebied van psychiatrie, jeugd- en bedrijfsgezondheidszorg, dermatologie, oogheelkunde en revalidatie) en vele huisartspraktijken.

Voor een overzicht van de geaffilieerde instellingen van het Erasmus MC, klik hier.

Organisatiestructuur

Het borgen van de uniformiteit en kwaliteit van een coschap op alle locaties is van belang. Om de betrokkenheid van de affiliaties te versterken en gezamenlijk het onderwijsbeleid ook op locatie uit te werken, is een organisatiestructuur vormgegeven met disciplinecoördinatoren en affiliatiecoördinatoren. Daarnaast is de regisseur affiliaties vast aanspreekpunt voor onze geaffilieerde instellingen.

Meer informatie over de organisatie is hier te vinden.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen