Ons onderwijs

Law & Tax

Masteronderwijs

De sectie belastingrecht verzorgt de navolgende masteropleidingen, cursus en minor:

Bacheloronderwijs

In de bacheloropleiding Fiscaal recht vormt het belastingrecht de kern. Belastingen zijn een belangrijk onderdeel van de maatschappelijke realiteit. Kijk maar eens in de krant hoe vaak het over belastingen gaat: zowel in het bedrijfsleven als in de politiek. Een fiscalist zit nooit zonder werk. De uitspraak ‘nothing is certain but death and taxes’ geeft deze situatie goed weer.

De verzameling van bestaande wetten en regels bestaat uit verschillende onderdelen die nauw met elkaar verbonden zijn. Het belastingrecht is hier een onderdeel van. Je bestudeert dus niet alleen diepgaand alle aspecten van fiscale wetgeving, maar je verdiept je ook in het bestuursrecht, privaatrecht en ondernemingsrecht.

Postacademisch onderwijs

Post-Master in EU Customs Law

EFS is the only institute to offer a post-master in EU customs law in English. The interactive programme, focusing on international business and with opportunities for international networking, will ensure you are completely up-to-date with the world of EU customs law.

You can find more information about this course here.

Post-Master Indirecte Belastingen

Met de Nederlandstalige Post-Master Indirecte Belastingen biedt EFS hoogwaardig postacademisch onderwijs voor professionals die zich verder willen verbreden en verdiepen in de werking en toepassing van het Europese- en nationale recht in de omzetbelasting.

Klik hier voor meer informatie over deze opleiding.

Post-Master Internationaal en Europees Belastingrecht

Met de Nederlandstalige Post-Master Internationaal & Europees Belastingrecht van EFS bent u in twee modules, van ieder een week, weer helemaal bij in de wereld van de internationale en Europese fiscaliteit.

Klik hier voor meer informatie over deze opleiding.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen