MicroLab Summerfestival 2022 “Join the learning journey”

De afgelopen twee jaar hebben ervoor gezorgd dat we met een geheel nieuwe blik naar onderwijs kijken. Na een lange crisis periode met kleine en grotere noodoplossingen zijn we er uiteindelijk sterker uitgekomen, en kunnen we gelukkig weer live afspreken! De toekomst van ons onderwijs gaat een hoop interessante veranderingen tegemoet. Zorg dat je er klaar voor bent en geef je onderwijsvaardigheden een boost door deel te nemen aan het CLI MicroLab Summer Festival van 4 t/m 8 juli 2022!

Dus laten we die educatieve bergen beklimmen en surfen op de educatieve golven, ga met ons mee op je eigen educatieve tour! Tijdens dit festival kun je deelnemen aan MicroLabs en webinars naar keuze met betrekking tot onderwijsontwerp, lesgeven, beoordelen of het begeleiden van het leerproces van studenten. Een breed scala aan onderwerpen komt dus aan bod.
 

Doe mee en

  • verken innovatieve ontwerpideeën voor je vak of opleidingsprogramma
  • ervaar het belang van impacteducatie
  • maak concrete plannen en producten voor je vak of opleidingsprogramma

Inschrijven

Bekijk het festivalschema om te zien welke MicroLabs bij jouw wensen passen of meld je hier aan voor de MicroLabs van jouw keuze.

MicroLab Summerfestival kick-off event

Op 4 juli (10:30 – 11:30) starten we met een kick-off event: “The demise of the physical campus?”. Een docentenpanel waarin we de toekomst van de fysieke campus bespreken, samen met collega's Zouhair Hammana (ESHCC), Marloes Nederhand (ESSB) en Sam Rijken (EsPhil). We nodigen je graag uit om hierbij aanwezig te zijn en mee te praten in het Education Lab. Schrijf je hier in voor het evenement!

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen