MicroLabs

MicroLab Summerfestival 2022 “Join the learning journey”

Tijdens het MicroLab Summerfestival nodigen we je graag uit om deel te nemen aan MicroLabs en webinars naar keuze met betrekking tot onderwijsontwerp, levering, beoordeling of het begeleiden van het leerproces van studenten. Een breed scala aan onderwerpen komt aan bod! Dus laten we die educatieve bergen beklimmen, surfen op de educatieve golven en ga met ons mee op je eigen educatieve tour tijdens het MicroLab Summerfestival!

Bekijk het festivalschema om te zien welke MicroLabs bij jouw wensen passen en schrijf je in!

Het MicroLab Summerfestival vindt plaats van 4 t/m 8 juli 2022. Op 4 juli starten we met een docentenpanel waar samen met onze collega's Zouhair Hammana (ESHCC), Marloes Nederhand (ESSB) en Sam Rijken (EsPhil) de toekomst van de fysieke campus wordt besproken. Schrijf je hier in voor het evenement!

Hieronder vind je een meer gedetailleerd dag-tot-dag programma van het MicroLab Summerfestival:

MicroLabs zijn korte, online how-to modules over specifieke onderwijskundige vraagstukken die twee tot vier uur duren. Elk MicroLab heeft een duidelijk doel en een duidelijke opbrengst. Na een voorbereiding (en kwalificatie) in Canvas kun je deelnemen aan een online live sessie van het MicroLab. Hierin ga je met je eigen onderwijsmateriaal aan de slag. Hierdoor ligt er na het MicroLab een concreet resultaat voor je eigen onderwijs.

  • De MicroLabs worden ontwikkeld door onderzoeks- en trainingsinstituut Risbo en mogelijk gemaakt door de Community for Learning & Innovation. Om de MicroLabs interactief te houden doen er maximaal 4 tot 6 docenten mee. Na afloop van elk MicroLab maak je een proof of competence voor je eigen onderwijs. 

Aanbod

Klik hieronder op een MicroLab voor meer informatie. Deelname is voor EUR docenten gratis.

Assessment

Delivery of teaching sessions

Innovate the design of your course

MicroLabs specifically aimed at TA’s and tutors

  • Badges

    Als je proof of competence positief beoordeeld wordt krijg je een virtuele CLI-badge die je kunt gebruiken in je CV en op social media. Er volgt ook een registratie in het HR-systeem van de EUR. 

Wil je in minder tijd alleen wat inspiratie op doen? Doe dan meer aan een 1 uur durend webinar!

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen