MicroLabs

MicroLabs zijn korte, online how-to modules over specifieke onderwijskundige vraagstukken die twee tot vier uur duren. Elk MicroLab heeft een duidelijk doel en een duidelijke opbrengst. Na een voorbereiding (en kwalificatie) in Canvas kun je deelnemen aan een online live sessie van het MicroLab. Hierin ga je met je eigen onderwijsmateriaal aan de slag. Hierdoor ligt er na het MicroLab een concreet resultaat voor je eigen onderwijs.

De MicroLabs worden ontwikkeld door onderzoeks- en trainingsinstituut Risbo en mogelijk gemaakt door de Community for Learning & Innovation. Om de MicroLabs interactief te houden doen er maximaal 4 tot 6 docenten mee.

Na afloop van elk MicroLab maak je een proof of competence voor je eigen onderwijs. Wil je in minder tijd alleen wat inspiratie op doen? Doe dan meer aan een 1 uur durend webinar!

MicroLabs

  • Badges

    Als je proof of competence positief beoordeeld wordt krijg je een virtuele CLI-badge die je kunt gebruiken in je CV en op social media. Er volgt ook een registratie in het HR-systeem van de EUR. 

Aanbod

Klik hieronder op een MicroLab voor meer informatie. Klik hier om je in te schrijven voor een MicroLab. Deelname is voor EUR docenten gratis.

Assessment

Delivery of teaching sessions

Innovate the design of your course

Microlabs voor TA's en tutoren

Speciaal voor TA's en tutoren bieden we verschillende microlabs aan. Klik hier om je in te schrijven.

MicroLabs specifically aimed at TA’s and tutors

  • Heb jij de talkshow Educational Appetizer gemist? Laat je inspireren door de ervaringen met online onderwijs van Mijke Slot en Sam Riedijk. 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen