Wisselen en uitschrijven

Ben je vergeten om je minorvoorkeuren op tijd door te geven, ben je uitgeloot of niet tevreden met je minor? Of heb je besloten geen minor te volgen? Lees hier hoe je van minor kan wisselen en hoe je je uitschrijft.

Van maandag 3 mei tot en met maandag 31 mei 2021 kun je in OSIRIS Student (o.a. te bereiken via myeur.nl) maximaal 5 minorvoorkeuren indienen. Je kan hierbij kiezen uit EUR-minoren, LDE-minoren, Leidse minoren en Delftse minoren. In deze periode is het ook mogelijk om van voorkeuren te wisselen.

Tussen 1 juni en 15 juni is het systeem gesloten. Wijzigingen doorvoeren is dan niet mogelijk.

Ben je uitgeloot, ben je vergeten om je minorvoorkeuren op tijd door te geven of ben je niet tevreden met je minor? Voor minoren waar na de loting nog plek vrij is kun je je vanaf dinsdag 15 juni tot en met woensdag 30 juni nog aanmelden in OSIRIS Student. Dit gaat ook op basis van een loting waarbij je weer maximaal 5 minorvoorkeuren kunt aangeven. Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor een LDE, Leidse of Delftse minor.

Als je al voor een minor bent ingeloot, maar je wilt wisselen, dan moet je je eerst uitschrijven voor die minor voordat je je nieuwe voorkeuren kunt indienen.

Let op: een minoruitschrijving kan niet ongedaan gemaakt worden. Je hebt geen enkele garantie dat je wordt ingeloot op een minor in de tweede lotingsronde, dus het kan zijn dat je uiteindelijk helemaal geen minorinschrijving hebt.

Heb je besloten om geen minor te volgen en wil je je uitschrijven? Dit kan je van 15 juni tot en met 30 juni zelf in OSIRIS Student regelen. Na 30 juni moet je hiervoor contact opnemen met de centrale minorcoördinatie, via de FAQ’s in ASKErasmus. Geef in je bericht duidelijk aan wat je studentnummer is en voor welke minor je je wilt uitschrijven. 

Van maandag 3 mei tot en met maandag 31 mei 2021 kun je in OSIRIS Student (o.a. te bereiken via myeur.nl) maximaal 5 minorvoorkeuren indienen. Je kan hierbij kiezen uit EUR-minoren, LDE-minoren, Leidse minoren en Delftse minoren. In deze periode is het ook mogelijk om van voorkeuren te wisselen.

Ben je uitgeloot, ben je vergeten om je minorvoorkeuren op tijd door te geven of ben je niet tevreden met je minor? Voor minoren waar na de loting nog plek vrij is kun je je vanaf dinsdag 15 juni tot en met  woensdag 30 juni nog aanmelden in OSIRIS Student. Dit gaat ook op basis van een loting waarbij je weer maximaal 5 minorvoorkeuren kunt aangeven. Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor een LDE, Leidse of Delftse minor.

Wil je je uitschrijven voor een LDE, Leidse of Delftse minor? Neem dan contact op met de centrale minorcoördinatie, via de FAQ’s in ASKErasmus. Geef in je bericht duidelijk aan wat je studentnummer is en voor welke minor je je wil uitschrijven.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen