Arabisch beginners 1+2

Inschrijving is gesloten
Arabisch - Language & Training centre (2017)

Wat leer je tijdens de cursus Arabisch beginners 1+2?

De cursus Arabisch voor beginners 1+2 is een dubbele cursus: aan het eind van het traject is de stof van twee cursusniveaus behandeld. De cursus bestaat uit 20 lessen van 2,5 uur. Voordeel is dat je tussendoor geen examen hoeft te doen. Je stroomt dus automatisch door van niveau beginners 1 naar niveau beginners 2. Tijdens deze cursus leer je de beginselen van de Arabische taal, waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden lezen, luisteren, schrijven en spreken in een alledaagse context. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld:

 • kennis maken en jezelf voorstellen;
 • familie;
 • de weg vragen en wijzen;
 • een afspraak maken of een mening geven;
 • grammatica;
 • vocabulaire.

Aan het einde van de cursus ben je in staat om naast bovengenoemde punten, het Arabische alfabet te lezen en te schrijven en een eenvoudig gesprek te voeren en te begrijpen. Daarnaast beschik je over een
bescheiden woordenschat zodat je in veelvoorkomende en alledaagse situaties kunt communiceren. Het eindniveau van de cursus is beginners 2, vergelijkbaar met het A1.2 niveau van het Common European Framework of Reference (CEFR).

Startmomenten

DagDataTijdLocatieExamen
-----

Let op: -

Cursusinformatie

Inschrijfdeadlineis gesloten
Tijdsduur20 weken
SteuntaalDe steuntaal van deze cursus is Engels. In de lessen wordt echter zoveel mogelijk Arabisch gesproken.
Cursusprijs

Tarief 1: Studenten en medewerkers: € 499,-

Tarief 2: Overigen: € 699,-

Is het niet duidelijk onder welke tariefgroep je valt? Lees verder

Mijn werkgever betaaltAls je werkgever voor je betaalt en de betaling via factuur moet plaatsvinden, vragen we je vooraf contact op te nemen via e-mail om hier afspraken over te maken. Uitleg over de betaalprocedure voor EUR medewerkers vind je hier
CursusmateriaalHet cursusmateriaal kost ± € 35,- en is niet bij de cursusprijs inbegrepen. In de bevestigingsbrief die je ontvangt als de cursus doorgaat, informeren we je over de details.
GroepenDe groepen zijn klein: minimaal 11 studenten en maximaal 16. Bij minder dan 11 inschrijvingen behoudt het LTC het recht om de cursus te annuleren. Wanneer een cursus vanwege te weinig aanmeldingen niet doorgaat, word je hierover geïnformeerd en wordt er contact opgenomen over restitutie.
Belangrijk om te weten
 •  Deze cursus is toegankelijk voor cursisten met een academische achtergrond (hbo/wo).
 • Van de deelnemers wordt verwacht dat zij naast de wekelijkse contacturen ongeveer drie uur per week aan zelfstudie besteden.
 • Aanwezigheid bij de lessen is niet verplicht, wel raadzaam. Tijdens de laatste les vindt er een mondelinge toets en een luistertoets plaats. Om voor de cursus te kunnen slagen, dien je aanwezig te zijn.
 • De cursus wordt afgesloten met een schriftelijk examen. Met dyslexie kun je extra tijd krijgen voor dit examen. Vergeet niet om je dyslexieverklaring met je verzoek naar ltc@eur.nl te sturen.
 • Je ontvangt een certificaat als je de cursus afsluit met een 5,5 of hoger.
VoorwaardenDoor in te schrijven voor deze cursus ga je akkoord met onze voorwaarden. Voor vragen bekijk onze FAQ pagina

Contact

E-mailadres
ltc@eur.nl
Telefoonnummer
010 4081997

Whatsapp: +31 (0) 610604467

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen