Universiteitsraad

Kom meer te weten over ons!
The Erasmus University, Rotterdam Campus

Studentenleden 

De verkozen studentleden van 2022-2023 zijn Cagla Altin, Simo Azzarhouni, Veerle Bakker, Sandra Constantinou Juhasz, Tom van Dijken, Erin van Gestel, Wesley Hennep, Patryk Jarmakowicz, Nawin Ramcharan, Wincey Randoe, Friso Roos en Luuk van Tol.

Medewerkers

De verkozen medewerkers van 2022-2023 zijn Emese von Bóné (ESL), Irena Boskovic (ESSB), Georgiana Carp (RSM), Jaap Cornelese (PRO), Aleid Fokkema (ESHCC), Ernst Hulst (ESHPM), Sebastiaan Kamp (PRO), Natascha Kraal (EMC), Chaya Raghoenath (ISS), Nikita Schoemaker (ESSB), Albert Wagelmans (ESE) and Max Wagenaar (ESPhil).

De voorzitter van de Universiteitsraad is Ivonne Cune-Noten.
De griffier is Lobke van Steenbergen.

Onze vier kernwaarden

Oplossingsgericht

Verantwoordelijk

Duurzaam

Visionair

Onze biografie

Als verkozen vertegenwoordigers van alle Erasmians, bestaan de kernpunten van de Universiteitsraad uit het leveren van visionair werk, initiatieven ontplooien en creatief optreden om verandering te implementeren. Onze leden werken samen met het college van bestuur en beleidsmakers, in een oplossingsgerichte en verantwoorde manier om positieve impact te hebben.

Door middel van daadkracht en toegewijding streeft de Universiteitsraad naar het scheppen van een klimaat waarin Erasmians op alle levels kunnen uitblinken en zich onderling kunnen verbinden aan de hand van kennis en ontwikkeling,

Het doel van de Universiteitsraad is om de gemeenschap te vertegenwoordigen en een inspirerende en duurzame werk- en studieomgeving te creëren.

Wat wordt er zoals verwacht van studenten en medewerkers welke lid zijn van Universiteitsraadlid?

  • Dat men de gehele dinsdag en donderdagmiddag (1x per 5 weken), voor werkzaamheden voor de Universiteitsraad en het deelnemen aan de diverse vaste overleggen, vrij houdt (zie vergaderschema hieronder).
  • Het pro-actief deelnemen aan de diverse Task Forces. 
  • Het deelnemen aan de onboarding-activiteiten, diverse trainingen en teambuildings-dagen.

University Council Annual Report 2020-2021

Assistent Universiteitsraad

Jeanette Kars

E-mailadres
university.council@eur.nl
Telefoonnummer
+31 10 408 8758
Kamer
A2-07
Adres
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA
Rotterdam

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen