Universiteitsraad

Kom meer te weten over ons!

Studentenleden 

De verkozen studentleden van 2021-2022 zijn Caglia Altin, Simo Azzarhouni, Sandra Constantinou Juhasz, Zohra Hayat, Pi Cheng Hu, Patryk Jarmakowicz, Jasper Klasen, Daemon Kregting, Robbert Rog, Friso Roos, Timo Zandlviet en Yusufhan Balci.

Medewerkers

De verkozen medewerkers van 2021-2022 zijn Emese von Bóné (ESL), Irena Boskovic (ESSB), Georgiana Carp (RSM), Aleid Fokkema (ESHCC), Ernst Hulst (ESHPM), Bianca Jadoenath (ISS), Sebastiaan Kamp (PRO), Natascha Kraal (EMC), Nikita Schoemaker (ESSB), Albert Wagelmans (ESE), Max Wagenaar (ESPhil) en John van Wel (PRO).

De voorzitter van de Universiteitsraad is Hans van den Berg.
De griffier is Lobke van Steenbergen.
 

Onze vier kernwaarden

Oplossingsgericht

Verantwoordelijk

Duurzaam

Visionair

Onze biografie

Als verkozen vertegenwoordigers van alle Erasmians, bestaan de kernpunten van de Universiteitsraad uit het leveren van visionair werk, initiatieven ontplooien en creatief optreden om verandering te implementeren. Onze leden werken samen met het college van bestuur en beleidsmakers, in een oplossingsgerichte en verantwoorde manier om positieve impact te hebben.

Door middel van daadkracht en toegewijding streeft de Universiteitsraad naar het scheppen van een klimaat waarin Erasmians op alle levels kunnen uitblinken en zich onderling kunnen verbinden aan de hand van kennis en ontwikkeling,

Het doel van de Universiteitsraad is om de gemeenschap te vertegenwoordigen en een inspirerende en duurzame werk- en studieomgeving te creëren.
 

Wat wordt er zoals verwacht van studenten en medewerkers welke lid zijn van Universiteitsraadlid?

  • Dat men de gehele dinsdag en donderdagmiddag (1x per 5 weken), voor werkzaamheden voor de Universiteitsraad en het deelnemen aan de diverse vaste overleggen, vrij houdt (zie vergaderschema hieronder).
  • Het pro-actief deelnemen aan de diverse Task Forces. 
  • Het deelnemen aan de onboarding-activiteiten, diverse trainingen en teambuildings-dagen.

 

University Council Annual Report 2020-2021

Assistent Universiteitsraad

Jeanette Kars

E-mailadres
university.council@eur.nl
Telefoonnummer
+31 10 408 8758
Kamer
A2-07
Adres
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA
Rotterdam

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen