Erasmus Enterprise

Wethouders Karremans bij Erasmus Enterprise

Erasmus Enterprise is een gedreven en diverse ondernemersgemeenschap, met de missie te helpen jouw innovatieve startup ideeën om te zetten in succesvolle bedrijven en bedrijven in bloeiende scaleups.

Wij geloven dat ondernemerschap een positieve maatschappelijke impact creëert door innovatie te stimuleren. Startups en scaleups hebben een community en ecosysteem nodig om hen naar het volgende niveau op hun ondernemersreis te brengen en hun impact te vergroten.

Het beste van Rotterdam en Delft gecombineerd

Ons unieke ecosysteem combineert de beste, multidisciplinaire expertise uit Rotterdam en Delft, evenals regionale startup fondsen, op één centrale locatie – campus Woudestein.

Wij geloven dat door het combineren van de kennis, middelen en netwerken van rasmus Research and Business Support (ERBS), Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE), en Tech Incubator YES!Delft, wij kunnen helpen je startup naar het volgende niveau te brengen. Door samen te werken met investeringsfonds UNIIQ, en actief in contact te treden met onze alumni-investeerders direct en via het Graduate Entrepreneur Fund, breiden we ons regionale investeringsnetwerk uit naar alle leden van onze gemeenschap.

MMuus

De veelzijdige expertise van onze interne experts strekt zich uit van idee validatie tot incubatie, financiering en schaalvergroting, waardoor onze gemeenschap het ideale ecosysteem is om uw ondernemerstraject te voeden.

Meer over Erasmus Enterprise

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen