Community for Learning & Innovation

Docent professionalisering

Onderzoek naar onderwijsinnovatie

Innovatieprojecten

Praktische innovaties in het onderwijs

Connect, involve, support

Verbinden en mogelijk maken van onderwijsinnovatie: daar gaat het om bij de Community for Learning & Innovation (CLI). Het verbinden van de ene faculteit met de anderen. Het delen van inzichten, valkuilen en geleerde lessen van de ene docent met zoveel mogelijk andere docenten. Het betrekken van studenten en hen ondersteunen om hun eigen onderwijsverbetering neer te zetten. Het creëren van een netwerk met EUR studenten en EUR medewerkers, zowel academisch als ondersteunend, die graag een extra stap zetten in het verbeteren en vernieuwen van ons onderwijs.

Toekomstgericht onderwijs

We streven ernaar bij te dragen aan het strategische doel van toekomstgericht onderwijs aan de Erasmus Universiteit. In samenwerking met de faculteiten ontwikkelt de CLI onderwijsinnovaties. Onderwijsinnovaties die studenten in staat stellen kritisch en creatief denken hand in hand te laten gaan met het behalen van solide academische kennis en vaardigheden. Dit alles in een gepersonaliseerde leeromgeving die onderwijs op de campus combineert met online onderwijs.

CLI Animatie

CLI’s missie in de praktijk: de communities

 • Leer meer over onze Communities of Practice:
  1. Persoonlijke en professionele ontwikkeling van studenten
  2. Innovatiecapaciteit van docenten
  3. Gepersonaliseerd en online leren
  Plus the community of Learning & Innovation consultants en Students-for-Students (S4S).

Wat betekent dit voor jou?

 • verbinding zoeken met andere onderwijsvernieuwers tijdens onze (online) evenementen, bijeenkomsten en andere initiatieven zoals:
  • de tweemaandelijkse educational research lunch
  • verschillende inspiratiesessies en workshops die elke maand worden georganiseerd
  • de jaarlijkse Learning & Innovation bEURs
 • tips, trucs en inzichten met je vakgenoten delen hoe je de ondersteuning van docenten en studenten het beste kunt ondersteunen, bijvoorbeeld in onze wekelijkse bijeenkomst met Learning Innovation professionals en informatiemanagers van alle faculteiten of tijdens netwerkbijeenkomsten.
 • gebruikmaken van het Education Lab & Studio om docenten te helpen bij het herontwerp van hun vakken, om te brainstormen over de laatste ontwikkelingen of innovaties en om evenementen te organiseren rondom onderwijsinnovatie.

Evenementen

Ontmoet het kernteam

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen