De drijvende krachten achter Erkennen & Waarderen

Person riding a bicycle on the campus Woudestein near the pond

Aan de Erasmus Universiteit Rotterdam werken verschillende mensen aan het slagen van het nieuwe systeem Erkennen & Waarderen. Maar hier kennis met onze drijvende krachten!

Het team

 • Portretfoto van medewerker Christien Bakker die een zwarte trui draagt.
  Christien Bakker

  Senior beleidsadviseur HR

  Christien Bakker is Senior beleidsadviseur HR. Binnen het E&W programma werkt ze samen met het kernteam aan de implementatie van nieuwe aspecten binnen de EUR, inclusief het Leiderschap programma en de HR Ontwikkelcyclus. Je kunt contact opnemen met Christien als je vragen hebt over de HR-kaders van E&W binnen de EUR.
 • Victor Bekkers
  Victor Bekkers

  Voorzitter/academic lead

  Als de voorzitter, of academic lead, van het E&W programma en Decaan van Erasmus School of Social and Behavioural Sciences (ESSB) zet Victor Bekkers zich in voor een gebalanceerde waardering van diverse kwaliteiten binnen de academische wereld. Zijn streven naar een inclusief werkklimaat drijft hem om een strategische koers uit te zetten die ruimte biedt voor verschillende talenten en loopbaanpaden. Je kunt contact opnemen met Victor als je vragen hebt of E&W binnen ESSB.
 • Maarten Boksem

  Vicevoorzitter

  Als vicevoorzitter van het E&W programma en vanuit zijn positie als universitair hoofddocent bij Rotterdam School of Management (RSM) wil Maarten Boksem een cultuurverandering in de academische wereld teweegbrengen. Hij ziet de noodzaak van een betere waardering van diverse talenten en streeft naar een evenwichtige erkenning van kwaliteiten zoals lesgeven, leiderschap en samenwerking. Neem contact op met Maarten als je vragen hebt over E&W binnen RSM.
  E-mailadres
 • Daphne van de Bongardt
  Daphne van de Bongardt

  Vicevoorzitter strategische programma

  Als vicevoorzitter van het strategische programma E&W binnen de EUR, zet Daphne van de Bongardt zich in om het belang van E&W onder de aandacht te brengen en het programma concreet te maken. Daphne is universitair hoofddocent bij ESSB. Ze gelooft sterk in de kracht van diverse perspectieven en talenten voor het aanpakken van complexe vraagstukken. Daphne zet zich in voor de implementatie van E&W op de verschillende niveaus van de EUR. Vragen? Neem contact op met Daphne!
 • Eveline Braber

  Projectmedewerker

  Eveline Braber, projectmedewerker E&W, ondersteunt faculteiten bij projecten en initiatieven rondom het erkennen en waarderen van academisch personeel. Je kunt contact opnemen met Eveline als je vragen hebt over E&W zaken m.b.t. HR en de faculteiten ISS, ESHCC en ESHPM.
 • Bálint Hardy

  Projectmedewerker

  Als projectmedewerker is Bálint Hardy betrokken bij de uitvoering van de implementatie van initiatieven en projecten van wetenschappelijk personeel binnen E&W. Neem contact op met Bàlint als je vragen hebt over onderwerpen als: het gebruik van narratieven in het kader van E&W, team science en E&W van impact activiteiten. Daarnaast is hij de contactpersoon voor de faculteiten RSM, ESE, ESPhil, ESL en ESSB.
 • Bianca Langhout
  Bianca Langhout

  Programmamanager strategische initiatieven

  Als programmamanager voor strategische initiatieven 'Erkennen & Waarderen' en 'Evaluating Societal Impact' brengt Bianca Langhout haar kennis van wetenschap en projectmanagement samen. Je kunt contact opnemen met Bianca als je vragen of ideeën hebt over de strategische planning van het E&W programma binnen EUR.
 • Giovanna Lima
  Giovanna Lima

  Senior projectmanager

  Als senior projectmanager richt Giovanna zich op de conceptualisatie van nieuwe kaders van E&W, de organisatie van de E&W-toolbox en de implementatie van E&W binnen alle faculteiten van de EUR. Je kunt contact opnemen met Giovanna als je vragen of ideeën hebt over de kaders van E&W of de toolbox.
 • Portretfoto van Maud van Roessel met een witte achtergrond.
  Maud van Roessel

  Junior onderzoeker en projectmedewerker

  Maud van Roessel, junior onderzoeker en projectmedewerker voor het E&W programma, houdt zich bezig met de communicatie rondom E&W en de tools. Daarnaast ondersteunt ze bij de evaluatie van E&W activiteiten. Neem contact op met Maud als je vragen hebt over de communicatie van E&W binnen EUR.
 • Alise Scerbinina

  Projectmedewerker

  Als projectmedewerker richt Alise Scerbinina zich op de communicatie en implementatie van het E&W programma. Daarnaast ondersteunt zij het Erasmus Universitair Medisch Centrum (EMC) bij de implementatie van E&W. Je kunt contact opnemen met Alise als je vragen hebt m.b.t. communicatie van het E&W-programma of als je vragen hebt over E&W bij EMC.
 • Portretfoto van Anna Smulders die een blauwe blouse draagt.
  Anna Smulders

  Design researcher

  Anna Smulders, design researcher bij het E&W programmateam, ontwikkelt bruikbare tools die bijdragen aan de implementatie en het begrip van de doelstellingen van E&W. Neem contact op met Anna als je vragen hebt over het design van onze tools en/of workshops.

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen