Voorlichting

International Bachelor Communication and Media
IBCoM student on campus

Meeloopdag

Wil je ervaren hoe het is om een ​​IBCoM-student te zijn? Bezoek dan een Student voor een Dag-evenement! Een dag student zijn betekent het bijwonen van een IBCoM-college en een rondleiding over de campus door een van onze ambassadeurs. Het doel van onze Student voor een Dag-evenementen is om je te helpen je mogelijkheden te verkennen en de juiste studiekeuze te maken. Let op: het college wordt in het Engels gegeven. 

Bachelor Open dag

In de herfst en de lente zijn er twee jaarlijkse Open dagen voor toekomstige bachelorstudenten. Onze studentambassadeurs, studieadviseur, programmamanager en toelatingsfunctionaris staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Studievoorlichtingevenementen

  • Bachelor Open Dag

    Bedrijfskunde, Criminologie of toch Psychologie? Tijdens de Bachelor Open Dag op zaterdag 5 oktober 2024 kom je alles te weten over onze opleidingen.

Afspraak aanvragen

Vraag een afspraak met de Coördinator van Admissions & Recruitment

We begrijpen dat (internationale) studenten niet altijd in staat zijn om bij een van de bovengenoemde evenementen aanwezig te zijn, en bieden daarom ook de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken met Marysia Beekes, onze Admissions & Recruitment Coördinator. Studieadviseurs die meer willen weten over IBCoM, of die een bezoek aan de school willen regelen, zijn ook welkom om contact met haar op te nemen.

Recruitment & Admissions Officer

Portrait of Marysia Beekes
E-mailadres
ibcom@eshcc.eur.nl
Telefoonnummer
+31 10 408 1248
Kamer
M8-34
Ruimte
Van der Goot Building
Adres
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA
Rotterdam

Virtual Experience

Bekijk onze campus, collegezalen en studentenkamers van dichtbij.

Girl behind laptop

Is dit jouw studie?

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen