International Bachelor Communication and Media

International Bachelor Communication and Media (IBCoM)

Opleiding in het kort

Verken de mediawereld en haar politieke, economische en culturele impact, ga op uitwisseling en vervolg je studie in een aansluitende master of start direct een carrière in de communicatie.

De International Bachelor Communication and Media is Engelstalig. Klik hier voor de volledige beschrijving.

Belangrijkste Feiten & Cijfers

BSc
Vorm
Fulltime
Tijdsduur
3 jaren
Studiepunten (EC)
Begindatum
Aanmelddeadline (EEA)

Waarom deze opleiding?

De International Bachelor Communication and Media (IBCoM) op de Erasmus Universiteit voert een comparatieve, internationale benadering van communicatie- en mediastudies. Het IBCoM-programma wordt uitsluitend in het Engels gegeven aan een diverse groep studenten uit alle hoeken van de wereld. Met uitgebreide mogelijkheden voor internationale uitwisselingen is IBCoM een uitstekende opstap naar geavanceerde studies of een (internationale) carrière in communicatie en aanverwante gebieden.

Carrièremogelijkheden

In de laatste negen jaar heeft IBCoM bewezen een beproefd programma te zijn dat afgestudeerden de beste kansen op de arbeidsmarkt biedt.

De juiste studie gevonden?

Vergelijk @count opleiding

• @title