Na je studie

International Bachelor Communication and Media
IBCoM student on campus

Aansluitende masters

Lees meer

Digitalisation, Surveillance & Societies

Ben je geïnteresseerd in de sociale, culturele en ethische gevolgen van nieuwe en gevestigde technologieën? Dan is dit het juiste masterprogramma voor jou!
Student DSS op campus

Media & Business

Master in Media en Business: De digitale revolutie en globalisering hebben de mediabranche getransformeerd.
M&B student on campus

Media & Creative Industries

Media & Creative Industries behandelt actuele kwesties in organisatie, beleid, productie, management, marketing en distributie van (creatieve) mediabedrijven.
Student MCI on campus

Media & Journalistiek

In deze masterspecialisatie onderzoeken we de relatie tussen mediale productieprocessen, het publiek en wat er in de actualiteit gaande is.
M&J student op campus

Media, Culture & Society

Leer de belangrijkste tools om de complexe en veranderende rol van de media in ons persoonlijke, politieke en culturele leven te onderzoeken en te begrijpen.
MCS student on campus

Sociology of Culture, Media and the Arts

Tijdens deze de research master bestudeer je de belangrijke kwesties in media, cultuur en maatschappij met een internationale en sociaalwetenschappelijke focus.
Student RMSMCA on campus

In de afgelopen jaren heeft IBCoM zich bewezen als een goed preseterend programma dat zijn afgestudeerden de beste kansen biedt op de arbeidsmarkt. Afgestudeerden van het IBCoM-programma kunnen heel veel kanten op. 

Onze studenten belanden in functies als PR-managers, media-analisten, communicatieadviseurs, academici, marketeers, beleidsmakers, journalisten, merkmanagers, redacteuren, persvoorlichters en meer. Ze vinden banen bij organisaties zoals Google, Ralph Lauren, Comedy Central, Shell, Unilever, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en Unicef.

Graduation Ceremony IBCoM

Carrièreperspectieven

De reden waarom onze alumni goed voorbereid zijn op de wereldwijde arbeidsmarkt is de internationale omgeving die IBCoM aanbiedt aan haar studenten. Niet alleen onze studentenpopulatie, maar ook ons personeel bestaat uit mensen met verschillende nationaliteiten. Door de opgenomen stage biedt het IBCoM-programma studenten de mogelijkheid om af te studeren met werkervaring al op hun cv.

Is dit jouw studie?

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen