Liberal Arts & Sciences

Inschrijven voor Bachelor Liberal Arts and Sciences

Jouw toelatingsprocedure voor EUC start in Studielink, het online inschrijving- en registratieplatform voor Nederlandse universiteiten. Voordat je jouw inschrijving begint, raden wij je sterk aan om de volgende documenten digitaal beschikbaar te hebben, omdat je ze nodig zal hebben tijdens de toelatingsprocedure.

  • Een kopie van de persoonlijke details pagina van jouw paspoort
  • Als je nog niet geslaagd bent bij je middelbare school: een kopie van jouw cijferlijst van het voorlaatste jaar EN een diploma statement, ingevuld, ondertekend en bestempeld door je middelbare school
  • Als je wel al bent geslaagd voor je middelbare school: een kopie van je diploma EN een kopie van je uiteindelijke cijferlijst
  • Als nodig, het resultaat van een Engels competentie toets EN/OF een wiskunde toets
  • Jouw motivatiebrief

OPMERKING: selecteer in Studielink Erasmus Universiteit en vervolgens het programma genaamd “Liberal Arts & Sciences”.

Nadat je het Studielink deel hebt afgerond, zal je een persoonlijke login ontvangen voor de toelatingsportal. Als je deze niet hebt ontvangen, check dan je spam folder, daar komt de mail soms in terecht. In het toelatingsportal zal je verscheidene documenten moeten uploaden om je inschrijving te voltooien. Alleen complete inschrijvingen die aan onze minimumvoorwaarden voldoen zullen worden behandeld.

Als jouw inschrijving niet voldoet aan onze eisen, zal onze toelatingsofficier contact met je opnemen om mogelijkheden voor verbetering te bespreken (als dit mogelijk is).

Geaccepteerde kandidaten zullen uitgenodigd worden voor een online of persoonlijk interview.