Management van HR en verandering

Carrièremogelijkheden voor Master Management van HR en verandering

Na de Bestuurskunde master management van HR en Verandering kun je aan de slag bij de overheid, semipublieke of private instellingen met HR, beleid- en verandervraagstukken. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als HR manager, als consultant en organisatieadviseur beleidsmedewerker, projectmedewerker of strategisch adviseur bij gemeenten, onderwijsinstellingen en adviesorganen van de overheid.

Je kunt ook aan de slag als trainee of junior adviseur met vraagstukken op het gebied van inrichting of verbetering van organisaties en managementprocessen. Daarnaast kun je ook werken bij private onderzoeks- en adviesbureaus die zich richten op de publieke sector. Al onze studenten kunnen doorgaans snel aan de slag na hun afstuderen.

De focus op de praktijk heeft mij letterlijk aan een baan geholpen. Wat begon als een werkbezoek met de master, leidde tot een ontzettend leerzame afstudeerstage en is geëindigd in een vaste baan bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond.
Geanne Vink
Alumna Master Bestuurskunde
Lees Geanne's verhaal over Geanne Vink
Direct na mijn studie ben ik begonnen bij het ministerie van Binnenlandse Zaken als beleidsadviseur op de directie Arbeidszaken Publieke Sector.
Angela Imhof
Alumna - Projectcoördinator bij Stichting ICTU
Lees Angela's verhaal over Angela Imhof