Toelating

Financieel recht
Markthal Rotterdam

Geweldig dat je interesse hebt in de master Financieel recht! Bekijk hieronder of jij voor aanvang van de studie beschikt over een toelating gevende vooropleiding en of er aanvullende voorwaarden zijn om te mogen starten. 

Ik beschik voor aanvang van de studie over een ...

Met een wo-bachelordiploma Rechtsgeleerdheid, Fiscaal recht of Notarieel recht ben je zonder aanvullende eisen toelaatbaar. Basiskennis van bedrijfseconomie is niet verplicht voor de toelating, maar wel aanbevolen. 

Met een wo-bachelordiploma Bedrijfskunde, International Business Administration of (Bedrijfs)economie ben je zonder aanvullende eisen toelaatbaar.

Voor de Pre-master ESL Algemeen (met civiel effect) dien je verplicht aanvullend het vak Ondernemingsrecht succesvol af te ronden, voor de Pre-master Financieel recht (zonder civiel effect) geldt geen aanvullende eis. Bij beide premasters is kennis van bedrijfseconomie aanbevolen voor de toelating. 

Studenten met een bachelordiploma van Erasmus University College, International Law track van de Major Social and Behavioural Sciences, een track van de Major in Economics & Business, of een vergelijkbare track van één van de overige Nederlandse University Colleges hebben toegang tot de master Financieel recht.

Is jouw bachelordiploma niet van Erasmus University College, dan kan je een toelatingsindicatie aanvragen bij de instroomcoördinator.

Niet minder onbelangrijk is dat je bereid bent om je goed voor te bereiden op en actief te participeren in het onderwijs. Daarnaast zorgen een goede dosis discipline en planning ervoor dat je zoveel mogelijk uit de master Financieel recht haalt!

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen