Samenwerken met onze onderzoekers

Onze onderzoekers werken intensief samen met bedrijven en organisaties uit allerlei sectoren. Maatschappelijke impact staat namelijk voorop in ons onderzoek. De metropool Rotterdam dient daarbij vaak als inspiratiebron en laboratorium. Lees meer over het onderzoek dat onze experts uitvoerden in samenwerking met maatschappelijke partners of neem contact op met onze experts om uw onderzoek te laten realiseren.

Contact met onze experts

Als u advies op maat wilt, of op zoek bent naar een wetenschapper die uw onderzoeksvraag kan beantwoorden, kunt u direct contact opnemen met onze wetenschappers. Ook kunt u terecht bij de bv's van de EUR Holding. De werkmaatschappijen binnen de EUR Holding zijn actief binnen diverse disciplines, van accountancy tot duurzaamheid.

Onze experts

Gastlezingen, advies of onderzoek in opdracht

Vind een expert

De EUR Holding

Onderwijs en onderzoek op maat

Contact met onze bv's

Gastsprekers en media-optredens

Bent u op zoek naar een expert over een bepaald onderwerp? Organiseert u een evenement en zoekt u nog een spreker? Onze wetenschappers delen hun kennis vaak via publieke lezingen en optredens in de media. Wilt u een van onze experts spreken, dan kunt u zelf contact opnemen met een van onze onderzoekers, of de persafdeling benaderen.

Contact met een van onze experts

Wetenschap voor jongeren

Onze onderzoekers verzorgen ook regelmatig lessen op basisscholen en in het voortgezet onderwijs. Het Wetenschapsknooppunt brengt wetenschap en technologie naar de klas. In oriënterende en verrijkende lesmodules voor leerlingen tussen de 8 en 15 jaar, hun leerkrachten en onze partners, maken we wetenschappelijk denken tastbaar. 

Bent u docent en wilt u ook samenwerken met onze onderzoekers? Bekijk de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Kenniswerkplaatsen: oplossingen voor Rotterdamse uitdagingen

Rotterdam is een laboratorium met veel (nieuwe) maatschappelijke ontwikkelingen. Een stad met een grote diversiteit aan maatschappelijke vraagstukken. Onderzoekers van de Erasmus School of Social and Behavioural Sciences onderzoeken deze vraagstukken in de zogenaamde KennisWerkplaatsen. Een KennisWerkPlaats bestaat uit wetenschappers van verschillende disciplines en vertegenwoordigers van de gemeente Rotterdam en andere kennisinstellingen.