Tijdens je studie Bachelor Rechtsgeleerdheid

 • Haal het beste uit je studie met MyFuture! MyFuture helpt jou met het trainen van de meest gevraagde soft skills. Op die manier ben jij straks klaar voor de arbeidsmarkt van morgen. In samenspraak met studenten, alumni en de beroepspraktijk hebben wij MyFuture afgestemd op jouw wensen en behoeften. Een programma voor én door studenten! 
  Investeer slechts een paar uur in jezelf en merk direct het verschil gedurende je studie, je stap naar de arbeidsmarkt en in je dagelijkse leven!

 • Ben jij bereid om naast je bachelorstudie Rechtsgeleerdheid een extra inhoudelijke uitdaging aan te gaan? Dan is het Erasmus Honours Law College iets voor jou!

  Het Erasmus Honours Law College (EHLC) biedt aan gemotiveerde en getalenteerde studenten extra verdieping en verbreding van de voltijdstudie Rechtsgeleerdheid. Door deel te nemen aan het EHLC krijg jij de kans om je op zowel persoonlijk als professioneel vlak beter, verder én sneller te ontwikkelen.
  Alle verdiepende en verbredende activiteiten die het EHLC aanbiedt, volg je samen met andere honoursstudenten. Dit zorgt voor een uitdagende en stimulerende leeromgeving waardoor je je gezamenlijk op honoursniveau kunt ontwikkelen.

 • De Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam (JFR) is dé studievereniging voor studenten Rechtsgeleerdheid aan Erasmus School of Law. Met ruim 4200 leden is de JFR een van de grootste juridische studieverenigingen van Nederland.

  De studievereniging organiseert voor haar leden diverse formele en informele activiteiten die een juridische grondslag hebben.
  Zo organiseert de JFR bijvoorbeeld symposia met bekende sprekers, (buitenlandse) excursies en het grootste juridische studentencongres van de Benelux: de Meesterweek! Naast het feit dat de JFR probeert de studie levendiger te maken, is er ook veel ruimte voor gezelligheid. De JFR organiseert maandelijks een borrel, waar alle leden een drankje kunnen komen drinken. 

 • Erasmus School of Law biedt je de mogelijkheid om een periode in het buitenland te studeren. Je kunt voor een semester of een academisch jaar aan een buitenlandse universiteit studeren. Internationale ervaring versterkt de arbeidspositie van studenten. Onderzoek dus de mogelijkheden en maak kennis met een ander onderwijssysteem en een andere taal en cultuur.

 • Op de Dean's list staan alle studenten vermeld die qua studieresultaten bij de beste 10% van hun opleiding horen en minimaal een zeven gemiddeld staan. De Dean's list is enkel voor B1-studenten. Studenten die aan het eind van het eerste bachelorjaar op de Dean's list staan, ontvangen op de feestelijke B1-certificatenuitreiking een Dean's list certificaat uit handen van de decaan.