The Living Room

Wat is The Living Room?

The Living Room is een ruimte op de campus die opgericht is door een collectief van studenten uit verschillende studentenorganisaties en de Universiteitsraad gefocust op het verbeteren van studentenwelzijn, inclusiviteit, en het welzijn van de EUR community in het algemeen.

Waar is The Living Room?

We zijn te vinden op de 6e verdieping in het Tinbergen-gebouw, namelijk H06-02, op de Woudestein Campus bij Erasmus Universiteit Rotterdam.

Opening timesWeekly programme
MA9:00 – 15:00
DI10:00 – 14:0012-14: Walk-in Session Student Ambassador Happy Student Society
WO11:00 - 15:0012-13: Book club
13-15: Drawing session
DO11:00 - 15:00
VRIJ14:00 - 16:0014-16: Walk-in Session Student Ambassador Happy Students Society
ZAGesloten
ZOGesloten

Wie doen er al mee?

• The Us Space initieert belangrijke gesprekken die vooral in onze generatie gefaciliteerd zouden moeten worden. Om meer over onszelf en de mensen om ons heen te leren, bouwen we connecties met elkaar en de gemeenschap."

• “Bij Happy Student Society zijn we gericht op een gemeenschap op te richten die voor elkaar zorgt en studentenwelzijn op de universiteit promoot. Wij beschikken over verschillende middelen en informatie om studenten te helpen die met stress, eenzaamheid en spanningen kampen.

• “Bij Erasmus School of Colour spannen wij ons in om de diversiteit en inclusiviteit van de EUR groter te maken, niet alleen in het onderwijs en research, maar ook binnen de organisatie van de universiteit. We willen de universiteit een veiligere plek maken voor meer gemarginaliseerde groepen mensen/studenten; zo’n omgeving creëren is volgens ons nodig.

• Extraordinary Life bouwt gemeenschappen gebaseerd op ervaren en gedreven zelfontwikkeling.

• "De Universiteitsraad werkt in 2019-2020 o.a. aan een gezonde, diverse, inclusieve en duurzame universiteit om een positieve maatschappelijke impact te creëren, en is in The Living Room daarom ook actief."